did написа:JK написа:то отдавна е поръчано но нещо взе да се бави
Днешен пример от пощенската ми кутия:
.............
След 2-3 дни (вероятно в понеделник) секретарката на шефа ще ми звънне, че има пакет за мен, ще ида и ще си го получа в съседната стая.
Хайде пак някой да ми каже, че пазаруването от интернет не било бързо и удобно

did никой не спори за удобството

нито за бързината, още повече имайки в предвид богатият избор който ни се предоставя посредством онлайн търговията ... но явно понякога и тук стават издънки

в случая с нашата поръчка не знам каква е била причината но ето фактите:
- онлайн поръчката я направихме на 11 Октомври
- парите от сметката бяха издърпани на следващият ден
- тракинга показа че на 15 Октомври пратката е излязла от UK
чакане
чакане
чакане
озадачаване от закъснението сравнявайки с предната ни поръчка която пристигна за 4-5 дни
- обикаляне по пощи за търсене на пратката с мисълта че някой в БГ не си върши работата както трябва
- 28 Октомври писане на email до CRC
- 29 Октомври отговор от CRC: "Please accept my apologies that there has been a delay with delivery of this parcel. I have looked at the tracking information and the parcel has now left the UK and is on its way to you so hopefully you will receive it very soon. if you have no news of the parcel in another couple of days then please let me know and I will have its whereabouts investigated."
- днес 02 Ноември пратката ни беше доставена посредством Българси Пощи
равносметката 23 дена като през последната седмица лично аз леко се поизнервих но в крайна сметка важното е че всичко завърши без реално губещи