това при мен вече е факт , та и да не издържи май просто ще рискувам..
извинявам се за офтопика!
gatof написа::offtopic: да питам само Аполона ще издържи ли на вилка с ход 130мм и леки скокчета...![]()
това при мен вече е факт , та и да не издържи май просто ще рискувам..
извинявам се за офтопика!
Мъро написа:~50-60 кинта
За 50км/ч по камъните си има екипировка.
Smurf4o написа:Оххх. Мъка!Как Аполона да е по-добър от Онтариото бе
![]()
Толкова грозна рамка като Аполона, НЯМА. Карали сте ги вие с 150мм ход. Ма карайте ако искате и с Тотем
То въпрос на време и на терен(и най-вече на този който кара) кога ще се изкърти това "адски здраво" чело.
FallAngel написа:Аз давам глас за Аполона.Според мен рамката е по-здрава.Имал съм Аполон лека,здрава и евтина рамка.Един малък пример,намери Аполон и Онтарио с вибрейк стисни им азадните спирачки и ще видиш как триъгалника на Онтариото се растваря видимо а на Аполона не мърда.
MIRO A написа:Не съм запознат с Онтарио и няма да казвам за него, но имам у нас едно аполонче, което много измъчих в планината на камъни, реки, баири и т.н. и единствения проблем ми беше спукана гума от бодил. Преди това още колко е преживяло си нямате и на представа, но няма проблеми за сега.
AiR написа:Малкото не знае що е страх
Абе,мърда си с хубаво жило и спирачка,че и с брейкбустер-рамката си е "еластична" малко,но не знам дали тва я прави по-слаба или обратнотоFallAngel написа:Аз давам глас за Аполона.Според мен рамката е по-здрава.Имал съм Аполон лека,здрава и евтина рамка.Един малък пример,намери Аполон и Онтарио с вибрейк стисни им азадните спирачки и ще видиш как триъгалника на Онтариото се растваря видимо а на Аполона не мърда.
r1d3r написа:Спринт Аполон
MIRO A написа:Не съм запознат с Онтарио и няма да казвам за него, но имам у нас едно аполонче, което много измъчих в планината на камъни, реки, баири и т.н. и единствения проблем ми беше спукана гума от бодил. Преди това още колко е преживяло си нямате и на представа, но няма проблеми за сега.
@MIRO A
Разкажи какво още е преживяло аполончето.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта