Айде на офтопика! Няма какво да се чудиш, не можеш да си сигурен дали има или няма Бог.Истината е някъде там...bluskanie написа::dunno:
agent_Jekov написа:Водят го много добър, но може и да е боза.С тия 3 часа е рискован.kagami написа:Magnolia - е няма толкова тъп филм!Прилича ли на "Американски прелести"? Той е хубав.
КОМЕДИЯ???!!!Гледах го наскоро, наистина много дистърбинг филм от Норвегия.Не трябва да се възприема съвсем буквално, тъй-като има доста символика в него.Недей така, че някой може да търси комедийка да гледа и да ти се върже.screamBoy написа:The Bothersome Man - доста яка комедия, поне на мен ми хареса и на колегата дето го гледахме заедно
screamBoy написа:
Следват доста по-интересни неща, някои от които са изброени тук и по други теми, но ето това не е:
Dark Tales of Japan
прожектират го в кино Замунда ^_^
Krismars написа:Я кажете някоя релаксираща комедийка, че май изгледах почти сичко дет мога да намеря
"От глупав по-глупав" брато, 1 и 2 ако не си го гледал.Най-вече 2!Нема такъв смех, особено ако си в едно по-различно състояние на духа.Krismars написа:Я кажете някоя релаксираща комедийка, че май изгледах почти сичко дет мога да намеря
E то и у "Форест Гъмп" е същото положение, но филмът си е гениален.screamBoy написа:и въпреки че главната героиня играе почти идиот /и то доста добре играе, бих добавил/
Alien написа:Saw 4? Аз още 3 не съм гледал... иам го на ХДТВ, ма кел фа... аааааааааааааа!!! КОЛКО СЪМ ГЛУПАВ! хохохо, вече знам къде ще го гледам.В най-скоро време.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта