От доста време се каня да пробвам "що е това", но поради липса на сериозни кандидати....
По същество...
Някой от София да е навит в близките 2-3 седмици да се "постреляме" ?
outfaced написа:само да вметна ... някъде към края на месеца на Беклемето мисля ще се организира грандиозна битка ... севера с/у юга. Идеята е да станат поне 100><100 играча и цял ден да падне яко пуцане.
Чакам сега едни от организаторите да ми дадат повече инфо![]()
outfaced написа:само да вметна ... някъде към края на месеца на Беклемето мисля ще се организира грандиозна битка ... севера с/у юга. Идеята е да станат поне 100><100 играча и цял ден да падне яко пуцане.
gurga4a написа:ако искате и аз съм за може да ходим в орландовци на халето иам гсм-а на момчето като му звъннем до 15мин можем да почваме минималната такса е 15лв на екипировката(маска и камофлаж(яке и панталон каска или бумбе каските са от втората световна тежат яко и като те ударят се едно с черпака по тенджерата))+някакво минимално количество мониций аз препоръчвам да се земат 25-30лв да стане добра игра за час-два има 2 дисциплини-докато не се изтрепем и да се завземе знамето(знамето седи в центъра на терена трябва да се вземе и да се занесе в базата)терена като цяло е много добър има един стар икарус в средата който ме кефи супер мн лично терена е покрит със слама и като цяло това е...ако има някой нешо да пита да пита....
аа да от близо ако те оцелят боли ако е отдалеч не и има 2 вида екипировка лятна и зимна (зимната пази но завираш в нея)
терена се намира в едно хале оттам идва името на мястото на открито е като цяло покрива е на дупки старо е и е преправено и е супер...
ИМА ИДЕЯ ЗА НОЩЕН ПЕЙНТБОЛ КОЙТО ИСКА АЗ СЪМ МНОГО ПО-НАВИТ ЗАТОВА!!!ТЕРЕНА СЕ ОСВЕТЯВА КАТО СТАДИОН!!!
bluskanie написа:Не знам за пейнтбол, ама преди малко му нацепих кратуната на Нервен Хамстер, или на някой дето беше с неговия ник на italy2
HepBeH_XaMcTep написа:bluskanie написа:Не знам за пейнтбол, ама преди малко му нацепих кратуната на Нервен Хамстер, или на някой дето беше с неговия ник на italy2
хм...
на туй плагиятче....
че му цепа кофата кат го фана
bluskanie написа:Така ше кажеш
HepBeH_XaMcTep написа:последния път като играх CS беше... преди едно 5 години
boian написа:outfaced написа:само да вметна ... някъде към края на месеца на Беклемето мисля ще се организира грандиозна битка ... севера с/у юга. Идеята е да станат поне 100><100 играча и цял ден да падне яко пуцане.
давай давай ,че ми стана интересно
Като ти набият канчетоTLC-attack написа:Albinosko написа:Още един сигурен кандидат![]()
![]()
![]()
Ти ще идваш ли?Оооо ще стане интересно![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта