jivkonik написа:Затова за сега тарикатите каращи на 20 см зад трамвай имат най-голям шанс да минат, тая чикия надали може да различи второто средство като различно от първото..
може, при това безпогрешно

и сам можеш да се досетиш как.
jivkonik написа:Затова за сега тарикатите каращи на 20 см зад трамвай имат най-голям шанс да минат, тая чикия надали може да различи второто средство като различно от първото..
mrPesh написа:http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=60941
Сега отворих сайта на БТВ и това ме застреля.Не мога да повярвам в каква "мила родина" живеем.
Претоварена била системата с дела срещу пияни шофьори!Що не ги дигнат на 3 промила,че да си отдъхнат!?:beer:
Дано някой ден да приемат закон за секвестиране на колите и книжките незабавно след констатиране на нарушението и това е.
А за Максим Ставииски : като е нарушил закона да си носи последствията.Има кой да го съди.
jivkonik написа:http://dnes.dir.bg/2007/10/05/news2180296.html
Боже божееее, в каква държава живеем....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alpina написа:Дистанционните вече са на пазара за по 500лв. очаква се масово производство и да паднат на по 30, но за сега толкова
bikerider написа:Editor написа:Те жените си немогат да оправят пък цяла държава са тръгнали.
Aха, а ти си тоя дето им свети, така ли?Editor написа:Аз пък подкрепям само Джош Бендър и Роби Бордън![]()
Ми те нашите "оправници" точно това и искат - да ти писне от тях и да не се занимаваш, за да си развяват коня. Като гледам калъпчето доста добре те е оформило...само дето не знам кога ще дойде Бендър да оправи движението по пътищата в България...
Изобщо... дерзай, света е в краката ти:rofl:
Alpina написа:Къде живееш?
Alpina написа:После трябва да прекарат сумати време, докато видят пак някой тарикат
did написа:Alpina написа:После трябва да прекарат сумати време, докато видят пак някой тарикат
че патрулките кво правят по цял ден? Не им ли е работата баш тая - да дремят и да дебнат тарикати?
и като го хванат да го питат "а сега какво ше правим? ше се глобяваме ли или просто ще ни дадеш дистанционното?"
jivkonik написа:did написа:Alpina написа:После трябва да прекарат сумати време, докато видят пак някой тарикат
че патрулките кво правят по цял ден? Не им ли е работата баш тая - да дремят и да дебнат тарикати?
и като го хванат да го питат "а сега какво ше правим? ше се глобяваме ли или просто ще ни дадеш дистанционното?"
Ха хаааа![]()
![]()
патрулка + мерцедес за 150 000 лв+ нелегално дистанционно за колчетата в собственика на мерцедеса = добре почерпени полицаи....
![]()
![]()
Alpina написа:Звучи ми като... ...детски коментари
булгаристан-Чалга рулззвсе някой ще звънне я на "Господари на ефира" примерно, я на бащата на чичото на леля си
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта