Въпрос за Speedy

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Въпрос за Speedy

Мнениеот DH bike » Пет Окт 05, 2007 6:56 pm

Значи наложи ми се да направя пратка със наложен платеж от Варна до София и реших да използвам Спийди,че беше на по удобно място офисът им.Та отидах там и ми казаха че трябвало да се направи договор между мен и купувача :bigeyes: (а при еконт такова нещо няма)Питах какъв точно е този договор и къде се прави,а жената която беше там нищо не ми каза.Попитах дали от тях се прави или аз директно с купувача тя замълчя и каза че неможела да ми обясни точно защото била нова.
Та ако може да ми обясните какъв е този договор и къде се сключва,че да не си губя за напред времето :)
Аватар
DH bike

Рейтинг: 1200

Мнениеот Ozzie » Пет Окт 05, 2007 7:32 pm

За да не си губиш друг път времето- 052/509009- номера на офиса на Еконт. Звънваш им и идват на посочения от теб адрес. Даже и час може да се уговорите. Не съм сигурен дали нямаше и възможност да пуснеш заявка on-line. Поразгледай на сайта им. :agree:

Даже после ти носят паричките на крака до адреса от който е пусната пратката.
Та не се занимавай със Спиди. Освен ако не ти е крайно наложително.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот screamBoy » Пет Окт 05, 2007 9:10 pm

този договор е един такъв договор дето трябва да го направиш, затва ако не си фирма забравяш за Спийди - дет се вика приятелска препоръка

варианта на Ози се казва 'пратка от врата до врата' и оскъпява нещата с половин-един лев
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Ozzie » Пет Окт 05, 2007 9:22 pm

screamBoy написа:'пратка от врата до врата' и оскъпява нещата с половин-един лев

По- скоро 1,50-2,00 лв. някъде. Колкото една бира в някое от капанчетата. :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Antares » Съб Окт 06, 2007 12:36 am

Не си струва със Speedy. Доста по-малко коректни са и към получателя - на мен например ми се наложи да ида до склада им (Сливница) и да си взема от там курбелите, като след това трябваше да ги платя по банков път - евала на изпращача за коректността!
Speedy ориентират бизнеса си повече към корпоративни клиенти - фирмата, в която работя захранва Metro, Technopolis, Office1 с компютърни конфигурации и работи непрекъснато със Speedy, но като частен клиент - определено съм МНОГО по-доволен от обслужването от Eконт.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот mitakaman » Съб Окт 06, 2007 4:31 pm

Аз съм ЗА спиди винаги са били коректни, нито са закъснявали нито са ми правили сложни изречения ...
Вчера съм чакал куриер на еконт от 1 до 6 и накрая той дойде в 7 ...
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Назад към Други