Alien написа:Днес на лифто пишеше, че от 6ти октомври ще има стачка. Аз стачка не видех, ама си покараме нечовешки деа!!! :Д
airborneone написа:АХА! Който са се ориентирали към ам тип каране - честито.
Teodor40 написа:Леле колко малоумни топици на едно място! Концентрацията е рекордна направо!
А лифтаджиите да не ми мрънкат за повече пари, щото като знам какви врътки правят с билетите, сигурно на 100 стъпват дневно минимум!
spirit написа:Кви врътки ,можеби лепят скъсаните билетчета и ги продават на черно.
screamBoy написа:skiman трябва да опиташ да ползваш лифта с колело поне веднъж. нещата са доста по разлини отколкото при теб.
Ти ги изкара богаташиskiman написа:spirit написа:Кви врътки ,можеби лепят скъсаните билетчета и ги продават на черно.
Купуваш си леко омачкан билет от касата. Горе "чичкото" ти го взима, прави един кръг около остта си и ти подава половинка от билет(от къде я има, след малко). Целият билет се връща обратно на касата за продажба.
Горе на връщане, подаваш си половинката, те си го прибират и не ти го връщат(ето от къде идват половинките за долу).
Тази схема е изпитана и работи. Единственият начин за прекъсването и е да си държите билета в ръка, докато ви го късат и после да си искате горе скъсаната половинка. Макар, че и тогава се правят на "ударени". Примерно ти късат задната част на билета и ти подават откъснатата част, като в ръката му остава достатъчно голяма част за връщане долу.
Така поне едно 50% от билетите се продават повторно(ако не и повече). Като парите се разпределят според заслугите:rofl:
Загледайте се следващият път. За 15 години са си все едни и същи лифтаджиите, как един не напусна при тези ниски заплати
I need money написа:Ти ги изкара богаташи![]()
Единствената им печалба е чистият въздух
M1010X написа:Кабинката не, обаче на Драгалевци не съм забелязал подобно нещо; факт е, че не съм се и заглеждал, де. За следващия път ще знам да обърна внимание.
screamBoy написа:за стачка не зная, но имаше табелка на Хладилника на будката с план-графика за м.Октомври и от 15-ти натам е в профилактика
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта