RAM-FR написа:пусни линк като се появи демото тва може и аз да го пробвам
MaN1aK написа:RAM-FR написа:пусни линк като се появи демото тва може и аз да го пробвам
И аз.
п.с.Аз съм заклет фен на COD.
Krismars написа:EEEEEEEй Елиън забравяш Ънреал 3. Мисля че това ще е играта с главно И, само дет трябва да си купувам ново видео и още 2 гб рам за нея
Nightbringer написа:Имаше една игра и това беше COD1. Един от най-добрите multiplayer-и, които съм играл. COD2 беше пълен боклук, направиха я в пъти по-лесна от 1, тотално прецакаха хубавото старо multi, а сега даже вадят игра, в която даже няма kar98.
Alien написа:След един ден и няколко ужасни часа излиза демото.Не знам за вас (тука подразбирам двама-трима
), но ТОВА е шутърът, който аз чакам с най-голямо нетърпение. Няма БайоШокиращи тъпотии, няма Кризистни малоумщини (бетата бтв била добра уж, ама мен Файлпланет ме нахрани зловещо, че не съм покривал изискванията и не ми даде ключ ахахахах). Истината е в Кол ъф Дюти, чиято втора част си остава в сърцето ми се най-добрите звуци и брилянтен екшън като един от най-добрите ФПС евър! От четворката очаквам не по-малко. Ще се видим след 2 дни.
Highlander написа:MaN1aK написа:RAM-FR написа:пусни линк като се появи демото тва може и аз да го пробвам
И аз.
Аз,също.
NovemberCharlie написа:Абе вие ч*кии не знаете ли как се правят? То за мацки е ясно че не ви е идвало на ум.
bikerider написа:screamBoy написа:а ДХ10 ще излиза ли за ХП ?
Хаха, мечтай си
Charger92BG написа:Highlander написа:MaN1aK написа:RAM-FR написа:пусни линк като се появи демото тва може и аз да го пробвам
И аз.
Аз,също.
иш аз, ама на 1 и 2 само.Също и на батълфийлд, ама 1942 и виетнам
MaN1aK написа:Charger92BG написа:Highlander написа:MaN1aK написа:RAM-FR написа:пусни линк като се появи демото тва може и аз да го пробвам
И аз.
Аз,също.
иш аз, ама на 1 и 2 само.Също и на батълфийлд, ама 1942 и виетнам
И защо не каза да поцъкаме малко на 1942,когато я имах?!?!![]()
codename47 написа:опаа то е PST(Pacific Standard Time) което е Time zone offset: UTC - 8 hours
marshall__ написа:bikerider написа:screamBoy написа:а ДХ10 ще излиза ли за ХП ?
Хаха, мечтай си
Еее.. ма ти сериозно ли.... :/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта