Радвам се че успях да намеря форум, където насочеността е специално към велосипедите.
Моят въпрос може да ви се стори малко странен, но предпочетох да попитам преди да осъществя покупка.
Накратко, решил съм да си купя колело, спрял съм се на т.нар. СИТИ модели на велосипедите, чиято цена е около 150 лв. (модела, койот ме ориентира за цената беше на Лидер Уайлд Кат). Проблема е там, че тежа околок 120 кг

Ориентирал съм се към два производителя Лидер и Спринт. Лидер имат капли (извинявам се ако термина, който ползвам е твърде архаичен) които поне на мен ми изглеждат алуминиеви, а Спринт имат едни черни с някакъв надпис и в сайта им пише, че са двустенни. Та моля за съвет кои от двете марки да избера, а пък ако някой може да бъде точен да ми каже точно модел, който да взема ще е супер. От Пловдив съм така, че мисля, че ще мога да намеря тези модели по магазините.
Та да обобщим, трябва ми Сити клас колело, с максимално здрави рамка и капли, цена около 150лв. Това което видях на велосипеда на Лидер и много ми хареса беше че гумите бяха по големи, така че това ми се стори голям плюс.
Ако предложенията ви биха се сторили на модераторския екип като вид реклама, моля изпратете ми ги като ЛП.
Благодаря предварително на помогналите!