Какво пишете глупости навсякъде... т'ва че на някой му щръква да пуска спам по скайп не значи,че трябва и във форума да го има... аман !!!
ПП каквото и да стане нас поьорите т'ва не ни засяга,поза може да има навсякъде и по всяко време,даже сега като се замисля съм пуснал камера и пак позирам хахаха
ПОЗАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Demo 9 написа:не са ли мноу малки тия ваканции бе.. я земете направете една стачка да се учи 6 месеца другите 6- лайф..
после дали нема да има теми като тази http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=29175а техните глупости.... да наистина по-разумно е май един шофьор на рейс да взима 800 лв а учителят и медицинската сестра 300..

напълно съм съгласен !!! от къде на къде няквъ тъпак дето люпи семки и ми пуска азис(добрече си имам мп3 и колело) рано сутрин в рейса да взима 800 кинта,а хората дето се грижат за нашето здраве,хората дето търпят гадните лайненца и се опитват да ги научат на нещо да взимат по 300 даже и по - малко лв на места,от къде на къде ? Тези дето са против 1во трябва да ги линчуваме,а деца им да ги дадем на някой шофер да ги образова,да ги научи как се слуша азис и как се люпят семки !!!