Ама айде, следващия път като караш - свиркай. А иначе ти как смяташ да се качиш до Златните? Предполагам не с лифт, значи ще буташ до горе? алииии
 Ама айде, следващия път като караш - свиркай. А иначе ти как смяташ да се качиш до Златните? Предполагам не с лифт, значи ще буташ до горе? алииии  :D
:D

... ако искаш звънни... 088 777 4606 Аз като стана и се нахраня ще тръгвам от Младост към Бояна и от там нагоре
 ... ако искаш звънни... 088 777 4606 Аз като стана и се нахраня ще тръгвам от Младост към Бояна и от там нагоре

;);)
;);)

има ли хора които да ги питам? я разкажи нещо по-подробно ... от хижата на къде да тръгна...? как да се ориентирам за пътеката? и последен въпрос... от Бай-Кръсьо после накъде? че досегта не съм карал и там
 има ли хора които да ги питам? я разкажи нещо по-подробно ... от хижата на къде да тръгна...? как да се ориентирам за пътеката? и последен въпрос... от Бай-Кръсьо после накъде? че досегта не съм карал и там 

).
).

, така че казвай ако искаш компания
 , така че казвай ако искаш компания

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта