@rarekin
Аз понеже съм човечец прост по душа и си говоря направо. Пък и така мисля. И затова ще направя поредния разбор
Първо ти цитира Alpina и отговори следното:
Alpina написа:
Ето това вече е яко, да се държиш така все едно я има, а да танцуваш с въздуха, е малко е мястото, но пак можеше да сътвори нещо
Само с кълчи кълки не става
@Presize, alxrmc - няма такива комплексари, като вас
rarekin написа:
Ти си ненормален бе! Това изцяло противоречи на мачистката култура властваща в България. МноУ ясно, че, в присъствието на жени, трябва да се държим така все едно че ги няма
Което аз сметнах за забавно.
След което написах следното:
Sky_Knight написа:
Иначе верно тъпо се изказа ЗА колегата rarekin.
Моля, обърнете внимание на предлога ЗА - той посочва ясно, че смятам изказването на Alpina за дебилно и просташко. А това на rarekin за забавно....
Но не щеш ли, моята тайна и несподелена любоф - did

реши отново, както често прави (ама без да се засяга, шоту мноу му любя форунчиту

) да прасне едно мнение в бързинката, което, поне както аз го разбрах, предполагаше, че аз не съм разбрал, разбираш ли, майтапа на rarekin, ми съм казал че се е изказал тъпо - защото забележете, ако пропуснете предлога ЗА в моето изказване по-горе, наистина това се получава.

Ама него си го има
Та ето де, въпросното изказване на did:
Sky_Knight написа:
Иначе верно тъпо се изказа за колегата rarekin.
did написа:
я марш да си имплантирате чувство за хумор!
С което, той цитира мен и ми казва директно в лицето, че имам чувство на хумор, колкото стълб 220 kV...
А пък аз, тъй като не съм съгласен с това написах, че му е простено, щото е в Германията, което пък от моя страна беше опит да се пошегувам и да намекна, че не е видял, така популярният напоследък предлог ЗА

Естествено, може и да не е било много смешно, ама нейсе....
Та такива ми ти работи драги ми Смехурко... опс...
колеги
Важното, че скоро ще излязат резултатите за Танцувай с мен 2 и ще видим дали Pr3d4t0r ще ходи да унищожава
Във всички други случаи -
П.П. Пък всъщност, това дето го написах, може да се окаже, че е тотално грешно и че did смята, че "чекиджийското" мнение на Alpina e страшно забавно и че и rarekin трябва да си имплантира чувство за хумор