shaady написа:Аз пък веднъж си опражнявам спирането на предно гума с чехли и пластмасови педали, вдигам я обаче учудващо много, подхлазвам се от педалите, падам си на рамката, докато още бях във ваздуха и на приземяването още един удар (всичките тези удари бяха в топките)
gnao написа:shaady написа:Аз пък веднъж си опражнявам спирането на предно гума с чехли и пластмасови педали, вдигам я обаче учудващо много, подхлазвам се от педалите, падам си на рамката, докато още бях във ваздуха и на приземяването още един удар (всичките тези удари бяха в топките)
А я сега ни разкажи как си Опражняваш правописа...
CRAZY RIDER написа::offtopic:
Стига във всяка тема се прави на интересен с тоя правопис!
sdfghjkl написа:Сега мили деца, ще ви разкажаедна история за един момък, който от собствената си простотия не можа да вземе участие в състезание по МТБ, провело се в приказния град Сопот...
Имало едно време(04.05.2007) група млади ентусиасти, решили да се пробват в състезание. Натоварили се на каляската и отпрашили за приказния град Сопот. Пристигат балгополучно, разтоварват своите жребци, сглобяват ги, а най- малкия(съответно най- малоумен) , треперещ от вълнение едва дочаква да яхне добичето си и тръгва да се лашка. Решил да се позабавлява, той се качва на мокрия дувар пред барчето и си мисли, че кара North Shore...
да ама не... Изгърмял се като талпа... Става, изтупва се и си мисли, че нищо му няма...
да ама не... Когато се опитва да изправи своето жребче(или по- точно овенче), осъзнава че дланите му са в кръв, а средния и безименния на дясната ръка не функционират. И така от своята глупост той не могъл да премери сили с останалите храбри момъци...
Това беше всичко за днес мили деца. Надявам се да сте си взели поука от преживяванията на младия глупак![]()
За по-глупаво и нелепо свое падане не сещам...
Presize написа:Eми обичам да се блъскам в табелки
веднъж съм се засилил от горе по един тротоар , до една спирка а зад спирката има един голллям храст а пред храста табелка от тея дето пише спирките на рейса , и нали съм се засили и зад храста искача една жена и аз кво направих неможах да спра и се забих в табелката със 40 км ма ми нямаше нищо само табелката се счупи а беше метална.
А има и още![]()
втория път си карам към един подлез за към парка и нещо си гледам гумите нали вдигам си главата и пред мене няква табелка и прас и в нея тогава си ожулих коляното![]()
![]()
daizel1 написа:http://www.vbox7.com/play:2e8883a2 тва ми е от миналата година лятото.Опит за задно салтоскъсаха ми се гащите и карах по гол задник
![]()
![]()
daizel1 написа:http://www.vbox7.com/play:2e8883a2 тва ми е от миналата година лятото.Опит за задно салтоскъсаха ми се гащите и карах по гол задник
![]()
![]()
vida написа:Абе само се надрах ама не си заслужаваше.
NovemberCharlie написа:сцепена каска
cvb написа:а я кажете по принцип зима - на заледено или лято се пада повече
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта