qvkata написа:Незнам ама преди имах крос вендета.121 кинта беше.толкова сам го бласкал и скачал с него.Даже веднъж имаше едно състезание някво с скейтъри и имаше един скок доста голям.И от него съм скачал и само огънати капли и това е.Сега съм с Драг хакер за 185 лева и е първо супер нестабилно в завоите.Оригиналните гуми са някви супер твърди и нямат сцепление на асфалт ко да говорим за праст.Може да не са колела от 1000+ лева ама тука разликата в качеството и в цената е много голямо
Стига с тия глупости. Едно и също пишете. И аз съм имал Cross(Ultra) и аз съм го блъскал супер много(вкл. и в коли

), и аз съм доволен от него. В случая не става дума за това. Получава се същото, като кажа на някой да не си купува DVD на NEO- вика ми: " ми той съседа има такова и вече 2 години работи и чете и керемиди..." Защо като някой е имал уникален късмет с нещо, трябва да продължава да насилва нещата, че да стигне до провал, съжаление или в най-лошия случай (Cross) пребиване. Има частни случаи, в които хора остават доволни от боклуците, но това си е въпрос на късмет.