Аз разбрах, че при мен положението е критично когато получих в планината култовия sms "Хей, слънце, как я караш... downhill или freeride?".
Мъро написа::popcorn:
Аз разбрах, че при мен положението е критично когато получих в планината култовия sms "Хей, слънце, как я караш... downhill или freeride?".
Мъро написа::popcorn:
Смях се с глас!Мъро написа::popcorn:
outfaced написа: Една закачи, ама след като ми стана бивша
Teodor40 написа:Май се опитват да ти станат мили покрай най-близкото за тебе нещо
Alien написа:Тоя спорт не е за жени, ако питате мен. Спускаческата му част де. Аз не бих позволил на... кво беше... половинкатада кара ДХ.
Besen na Kolelo написа:Alien написа:Тоя спорт не е за жени, ако питате мен. Спускаческата му част де. Аз не бих позволил на... кво беше... половинкатада кара ДХ.
Ти за т'ва нямаш приятелка щото само ги тероризираш,направи т'ва ,не прави онова... е как искаш да имаш приятелка, не може само ти да командваш...
Мъро написа:Хаха, е... ветераните като did, да речем...
Мъро написа: някакви мръсни бронирани кретени й звънят на вратата и казват "аз съм приятелят на дъщеря ви, здравейте"...
Мъро написа:Хаха, е... аз нямах предвид да нахлузите каска на главата й и да я учите как се спуска или как се катери 1.5км денивелация...
Идеята беше как приемат този спорт/хоби, наистина е интересно... особено при ветераните като did, да речем![]()
Още една фъни случка - прибираме се от плънинътъ с Нимфата (шлемове, протектори, кал, пот - всичко) и решаваме, че ще минем през родителите на милата, за да си взема mp3 плеъра... сами си направете сметката как ни гледаше жената, когато някакви мръсни бронирани кретени й звънят на вратата и казват "аз съм приятелят на дъщеря ви, здравейте"...
Ей за такива случки иде реч.
MaN1aK написа:Бесен а сещаш ли се после на теб какво ще ти се случи като имаш на предвид,че ние сме бронирани,а ти не?!![]()
Мъро написа:наистина е интересно... особено при ветераните като did, да речем
MaN1aK написа:Ми ще ти кажа едно![]()
НЕДЕЙ ГОВОРИ ОТ СЕГА,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО!
Пак ти казвам недей говори от сега,а и ти отде знаеш,че ако имаш дете и че ще е момиченце
?!И ти се чудя как от тая възраст мислиш за деца,ти наред ли си?
Има време дотогава спокойно.
![]()
Highlander написа:ами вече и тя разбира от колела и в училище им разпрявя за мен как съм карал и т.н. и разбира от някой части..![]()
![]()
![]()
did написа:Highlander написа:ами вече и тя разбира от колела и в училище им разпрявя за мен как съм карал и т.н. и разбира от някой части..![]()
![]()
![]()
малеееее... значи все пак здрафилизмът е заразен
Editor написа:бившата половинка се плашеше като погледнеше пред кормилото , тъй че ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта