Ебаси, тоя офтопик никога няма да го изтрия!

RAM-FR написа:Разликата между хамстера и котката в рамената е около 1 метър как може да ги объркаш ?!?!
Besen na Kolelo написа:RAM-FR написа:Разликата между хамстера и котката в рамената е около 1 метър как може да ги объркаш ?!?!
Admin, мойте постове никога не трябва да се трият,те винаги имат смисъл и то голям,тази тема го доказва![]()
Besen na Kolelo написа:Alien, ти не се обаждай,а си се смей там,че да не те почвам и тебе,извънземно такова
sherpite написа:http://i2.pinkbike.com/photo/1546/pbpic1546503.jpg
Besen na Kolelo написа:Не бе ебавам се,не бих писал глупости,т.е аз никога не пиша глупости,освен когато искам да дразня Alien,но т'ва е друго![]()
Alien написа:Besen na Kolelo написа:Не бе ебавам се,не бих писал глупости,т.е аз никога не пиша глупости,освен когато искам да дразня Alien,но т'ва е друго![]()
Да ме ДРАЗНИШ?! Сладур.Аз ти се смея от сърце бе, не се случва често да срещнеш такъв идиот като теб, с когото можеш да ебаваш зверски, а на всичкото отгоре и да ти идва отвътре! аахахахахах
RAM-FR написа:
downhillman написа:Тва от дясно без каската ми прилича на Сами със NS-a![]()
MaN1aK написа:downhillman написа:Тва от дясно без каската ми прилича на Сами със NS-a![]()
Сами не кара NS а Duncon Pussy!
kotka12 написа:дечица, мъртви сте![]()
обличайте си новите дрешки и се постарайте да сте с чисто бельо
да не се излагате в "съдебна медицина"
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта