Така еsharky написа:Каквото и ад си говориме, на скайп не вярвайте, щото съм убеден, че човека дето го е пуснал седи с биричка с фр и гледат новините и се скъсват от хилеж на чуждата простотия
Sve3 написа:Sharky, батко, не е верно...пхахахаха...ще стачкуваме, ВСИЧКИ ЩЕ СТАЧКУВАМЕ БЕ! РАЗМИРИЦИ, ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! БЕЗРЕДИЦИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ!!!! Тряя да изровиме градинката пред парламента...аре тая вечер дрифтинг по тревицата...ахахаха![]()
![]()
Alpina написа:Мда, искам да виждам тела в това състояние, ако са вашите - още по добре![]()
http://www.internationalist.org/lebanesechild0607.jpg
Недорасли смотани пубери!!!
Alpina написа:Мда, искам да виждам тела в това състояние, ако са вашите - още по добре![]()
http://www.internationalist.org/lebanesechild0607.jpg
Недорасли смотани пубери!!!
bi написа:Alpina какво ти е? Нещо не разбрах на какво се дължи агресивността ти?
Sve3 написа:ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! БЕЗРЕДИЦИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ!!!
Мъро написа:@Alpina, Sve3 и този сред него по-скоро се ебаваха със ситуацията, не го приемай толкова сериозно.
agent_Jekov написа:Отрезвителна беше.
hellman написа:вече това е пракалено, по новините казаха че със сигурност ще вземат от ваканциите
bobiracing059 написа:след като спрът да стачкуват учителите ще умуват от коя ваканция да вземат дни за учене обаче както виждаме стачката не е приключила и все още нищо не е сигурно![]()
vida написа:Днес не учим и утре няма да учим а те стават 4 седмици и по закон трябва да се анулира годината...![]()
![]()
тъй като съм убеден, че ти си го прочел целия, искам да ми покажеш частта за анулирането.vida написа:по закон
Alpina написа:Дам, но понеже, аз пък съм убеден, че идея си нямаш, колко отделни закона, колко отделни правилника, наредби и и т.н. са по в тази свера и кой знае къде се судържа този момент - не се прави на толкова интересен.
Напълно логично е това, защото не виждам как ще се получи, наваксване, ако не изрязване на ваканцийте, но след като има и минимум за тяхната продължителност - просто ще трябва да се направи начин в един 24-часов ден да има 32но след като и това не е възможно - нулева година
Alpina написа:Това, че няма да има, в което и аз съм почти убеден, не значи че по закон не е така, правиш ли разлика?
MpaBka ABuaTop написа:Alpina написа:Дам, но понеже, аз пък съм убеден, че идея си нямаш, колко отделни закона, колко отделни правилника, наредби и и т.н. са по в тази свера и кой знае къде се судържа този момент - не се прави на толкова интересен.
Напълно логично е това, защото не виждам как ще се получи, наваксване, ако не изрязване на ваканцийте, но след като има и минимум за тяхната продължителност - просто ще трябва да се направи начин в един 24-часов ден да има 32но след като и това не е възможно - нулева година
Не се правя на никакъв, нито пък твърдя, че ще може да се навакса учебния мат'рял, само казвам, че нулева година няма да има.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта