ххахах абе Росен тва Росен онова ама Пупи само кебапчета с леб и бира набива пък Росен виси по-стълбичките с шампанското.Teodor40 написа:sum написа: някои от тия хора живеят за да са позьори
Какво за Росен пак говорите бе!
naso написа:ххахах абе Росен тва Росен онова ама Пупи само кебапчета с леб и бира набива пък Росен виси по-стълбичките с шампанското.Teodor40 написа:sum написа: някои от тия хора живеят за да са позьори
п.с. а вектрата?
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. няма нищо лошо в позьорите.те са знак за това,че дадената култура или движение в случая спорт се е поразвил и започва да излиза от дълбокия underground.демек признак за радост са трябва да им се радваме да ги гледаме като мушкато в саксия защото те са тези които...ае стига ви толко че и на мен ми идва нанагорно.Но в крайна сметка всичко е с цел секс.Размножаване на човешката раса.Значи са поне малко полезни.хаха
![]()
![]()
naso написа:ххахах абе Росен тва Росен онова ама Пупи само кебапчета с леб и бира набива пък Росен виси по-стълбичките с шампанското.Teodor40 написа:sum написа: някои от тия хора живеят за да са позьори
п.с. а вектрата?
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. няма нищо лошо в позьорите.те са знак за това,че дадената култура или движение в случая спорт се е поразвил и започва да излиза от дълбокия underground.демек признак за радост са трябва да им се радваме да ги гледаме като мушкато в саксия защото те са тези които...ае стига ви толко че и на мен ми идва нанагорно.Но в крайна сметка всичко е с цел секс.Размножаване на човешката раса.Значи са поне малко полезни.хаха
![]()
![]()
naso написа:
в крайна сметка всичко е с цел секс.Размножаване на човешката раса.
RAM-FR написа:http://www.pinkbike.com/forum/listcomments/?threadid=3968&pagenum=1 Явлението ПОЗА не е само по нашите земи
FireFoXa написа:RAM-FR написа:http://www.pinkbike.com/forum/listcomments/?threadid=3968&pagenum=1 Явлението ПОЗА не е само по нашите земи
Тази тема в "Розавото Колило" ми прилича малко на "Как да си хвана гадже с помощта на колелотоИмаше подобна тема в нашия форум пред време, и падна голям смях
![]()
Besen na Kolelo написа:ПП стига да можеш да караш,а не да си здрафку,че ще забиете като неговото
Charger92BG написа:Besen na Kolelo написа:ПП стига да можеш да караш,а не да си здрафку,че ще забиете като неговото
тва и на най-големия си враг не го пожелавам
Мъро написа:Мда, ама ако търсиш нещо малко по-добро от каквото и да е, колелото нема ти свърши работа май. Не знам, аз не ги разбирам тия работи, малък съм още
Besen na Kolelo написа:
ПП стига да можеш да караш,а не да си здрафку,че ще забиете като неговото
RAM-FR написа:Мъро написа:Мда, ама ако търсиш нещо малко по-добро от каквото и да е, колелото нема ти свърши работа май. Не знам, аз не ги разбирам тия работи, малък съм още
то за такова кат твойте требе БАГЕР или ФАДРОМА батеBesen na Kolelo написа:
ПП стига да можеш да караш,а не да си здрафку,че ще забиете като неговото
луд ли сииии, Здравко забива ..... предницата при оли
naso написа:Днес вдъхновен от темата извадих старата добра DH тояга и аре из града... с cool дрехите,стилът!Е да си кажа чесно отвратителна работа.То т'ва кво гадно се върти и много спира от гумите,оли не се прави само стълбите приятно се смачкват.Да им имам подхода за размноваване.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта