P.S. Може и да има зачатък на загряване

Кво е момоче?Alien написа:ц, са съм на вълна момочета!
NovemberCharlie написа:Кво е момоче?Alien написа:ц, са съм на вълна момочета!
sharky написа:Вие явно не сте ходили по Пампорово... там Ягодинската пещера... или Кръстови гори... Нещо подобно на БОливия, само дето с нашенски шофйори... ето това е приключение
HepBeH_XaMcTep написа:sharky написа:Вие явно не сте ходили по Пампорово... там Ягодинската пещера... или Кръстови гори... Нещо подобно на БОливия, само дето с нашенски шофйори... ето това е приключение
Хм... там е.. приятно
Трябва от Триград да тръгнеш посока Дяволското Гърло.....
Еднолентов... двупосочен(до тук никакви разлики с пътя към Ягодиснката пещера)..... със стабилен наклон... и тунели в които нищо не се вижда....
sss написа:Култовата отсечка там е от разклона за Ягодовата пещера до село Ягодина или както е позната из някои среди > Последните 2 км гърч от 1 етап на Паралелна вселена 2005![]()
По какъв повод си бил там, ако не е тайна, че ми е интересно.TOYAGA написа:Минавал съм цялата отсечка от Ла Пас до Короика. С велосипед
agent_Jekov написа:По какъв повод си бил там, ако не е тайна, че ми е интересно.TOYAGA написа:Минавал съм цялата отсечка от Ла Пас до Короика. С велосипед
TOYAGA написа:
Е как по къф повод?!? Па да маам паца, естествено!Аз по никъф друг повод не отлепям от дОма...
4getcredo написа:И да нагледаш производството навярно...в Боливия!
TOYAGA написа:4getcredo написа:И да нагледаш производството навярно...в Боливия!
Нтц! Бъркаш ме с некой!
4getcredo написа:мииивъзможно е сътрудниците да бъркат все пак... или пък провокация от друга служба
![]()
Изказа се непотготвен - въобще не е толкова зле...sharky написа:Вие явно не сте ходили по Пампорово... там Ягодинската пещера... или Кръстови гори... Нещо подобно на БОливия, само дето с нашенски шофйори... ето това е приключение :D
PtD написа::rofl:![]()
![]()
Ми лошо, щото е на заден план!
4getcredo написа:PtD написа:
Ми лошо, щото е на заден план!
Абее, развитието на нещата показа, че не е толкова лошо... все пак някой трябва да дърпа конците.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта