Presize написа:Mи не аз нямам проблем за тва че карам ефтино колело , но го изкарват че все едно съм заразен от нещо и трябва да си стоя там изолирам
Presize написа:Mи не аз нямам проблем за тва че карам ефтино колело , но го изкарват че все едно съм заразен от нещо и трябва да си стоя там изолирам
Admin написа: Би трябвало да е доста по-лесно и приятно да можеш да намираш (поне тематично!) информацията, която те интересува, без да се ровиш из разни съвсем странични за теб неща.
Admin написа:Да, ще има подобно дублиране, но сопред мен това не е задължително лошо нещо. По този начин мненията за даден продукт ще са на различни места в зависимост от това за какво се използва. Така човек по-лесно ще може да прецени какво да очаква от този продукт при комбинация със своя велосипед и стил на каране.
Admin написа:... Ето защо:
1)Някои хора може да си мислят, че карат едно, ама... нали се сещаш? Други пък откровено не знаят какво карат.
2)В посочения от теб пример не виждам проблем. И аз познавам хора, които карат ХС с Ram FR. Ако тези хора искат да питат или да кажат нещо за колелото си... според теб нормално ли е във форума за ХС да се обсъждат велосипеди със 180мм ход?Същите тези хора, ако трябва да питат за екипировка, вече ще го направят във форума по предназначение на тази екипировка. И т.н.
Admin написа:Важно, който иска да помага с мнение по това:
Заради увеличения брой форуми е хубаво да се измисли нещо за повече прегледност, т.е. идеята е да се обособят още 1-2 категории. Възниква въпросът как точно да бъдат групирани форумите в тях.
FireFoXa написа:А "шосейките" в "Други видове колоездене" ли си остават? Знам че това е форум за планинско колоездене, но често има хора които карат шосейно и задават въпроси отностно тази разновидност.
Admin написа:@GECKO
Ммм не знам, неизбежно е между понятията за видове каране и велосипедите, предназначени за тях, да има съвпадение. Т.е. в голяма степен резултатът би бил един и същ, дори делението да беше по вид каране, а не по вид продукти. И все пак, доколкото става дума за продуктови форуми, а не за общи, продължавам да мисля, че е по-добре да се използва като критерий предназначението на продуктите.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта