cska23 написа:Понеже неможах да намера тема в чзв-то пиша тук какво ви е мнението за горе посочената вилка какви са и предимствата,кусурите и т.н. , вилката ще се кара на витошамерси предварително
под новия модел имаш в предвит сега внесените от веломания дърота ?crossbiker написа:Аз карам с такава новият модел и съм супер доволен.Карам я само дх и не е правила проблеми.А отнсно хода прави 150мм и то доста добре!Същохода влиза много мазно!
crossbiker написа:Аз съм карал и duro e i triple и мога да кажа мое мнение че triple новия е доста по добър от е-то пък е и с 150 мм ход
GECKO написа:Duro Triple е, може би най-слабия модел от серията Duro, няма хидравлика, има 130мм ход и единственото хубаво на вилката е, че позволява подходящ челен ъгъл за базови (фабрични) велосипеди. По добра е от един Zoom например, но... пак остава пружинна вилка. Срещу 6лв повече получаваш Duro D което вече става за нещо, има си хидравлика която при новите - 06-07 модели е доста пъргава и позволява малко по спокойно каране. Не съм сигурен как стоят нещата с продуктите на RST но там си струва да хвърлиш едно око, имат доста симпатични и не толкова скъпи модели.
Смекчаване: Maсло (open Bath)десен крак и ляв крак - пружина
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта