Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
абе хора я кажете дали мога да си сменя стержена на жилката ми която е манитоу сас друг коитое са6тие размер на диаметар ама епо далаг ( 6от такав ми трябва). и ако мога как с кви инструменти! мерси предварително.
п.п. Не видях такава тема никаде така че моля да ме извините ако се повтарям! и да ме насо4ите кам такива теми! или по добре драснете някои друг ред
Има много теми в ЧЗВ просто трябва да прочетеш мненията на всички!Тъй като имам/имах подобен проблем и съм изчел повечето написано в сайта и съветут на всички е дан е се сменя стержена освен ако това не стане в заводски условия на производителя( в моя случай не можеше да се смени само стержена ами трябваше да се смени стержен корона и долни тръби наведнъж!),така че незнам какво ти си чел но погледни това http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... highlight= и другите теми за удължаване на стержен,къс стержен и т.н