Ай, пиииийс!

Шъ въ пумоля - Гласувайти обективну, шот ша са кандидатирам за кмет и тогаз ша забраня да са дфижити не саму по Витушътъ ми и из Типетата и Рила и Витошка и Сити сентъра и Мария Луиза иииииии....

- старайте се да пишете грамотно, четливо, културно и смислено, а не тъпанарски и профански
RAM-FR написа:Бооооринг
Shady™ написа:ЕДВАМ успях да разгадая за коя категория съм...
Shady™ написа:ЕДВАМ успях да разгадая за коя категория съм...
Sky_Knight написа:Туканка със съквартиранто (Pr3d4t0r) след вечерната раздумка, нещу гледайми чи тия от Плофдиф пак шъ карат ....
Sky_Knight написа:Ааааа Мирко, нямаш праву на ВОД (водъ, не вудъ - чи да ни стафъ грешкъ) шот' нямаш 6 месица у форумъ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@RAM-FR Абе некакси батка, разбииш ли значи, мени хич ни мъ интирисува, дъл ша ми читеш постъ или нье. Капиш? Важнуту е, чи теп тъ знам къф сиАааа и найш ли що? Шот трябфъ да пручитеш подпизъ на АдминЪ
Съгласну закон за писанитъ фъф форума, Глава "Бла-Бла", Раздел "Важна тема: Преди да пишете, моля, прочетете това!", ал. 3 Цитат:- старайте се да пишете грамотно, четливо, културно и смислено, а не тъпанарски и профански
шъ въ замоля да санкциуниръти RAM-FR, шот АЗ пунье съ старая и пулагам ничувешки усилия (тфа май гу уцелих как съ пиши) да си изложъ тьезътЪ....
абе тя анкетата така е написана че не мога да разбера какво пише ама както и да е ще се помъча още малко па туко виж се е разчело нещо
Sky_Knight написа:... АЗ пунье съ старая и пулагам ничувешки усилия (тфа май гу уцелих как съ пиши) да си изложъ тьезътЪ....
Kitolino написа:Sky_Knight написа:Колко време ти отне да го напишеш ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта