RAM-FR написа:Very shity music made by Bulgarian low-inteligent musiciants adicted to low-quality alcohol and preformed by guipsies and retarded whors(most often blond).The lyrics are cheesy and doesn't ring any bells...at all
![]()
![]()
Вери шити мюзик
Чалгата е закономерно явление, символ на простотията, ограничеността, безумното късогледие и култовото позьорство на една западаща нация.
bobiracing059 написа:ама хич не сте националисти
Факт: Чалгаджия (тур. Calgici) свирач, музикант.
Чалгия (тур. Calgi) 1.музикален инструмент, 2. свирня, музика Извод?-чалгата не е наше творение.
RAM-FR написа:
ти не си бесен на колело а ти си бесен чалгар ... позьор
sum написа:... самите вие имате яко чалга на компа или телефона и малко или много го слушате...
... и така...да не подхващам темата за жените, защото там вече...
sum написа:по тая тема мога много да кажа, ама на кратко:
-вече почти няма купон без чалга (освен ако не е яко МЕТЪЛ)
-самите вие имате яко чалга на компа или телефона и малко или много го слушате
-твардим че не ни харесва, но дали не го слушаме...онзи ден се усетих, че дори аз знам текстовете на някои чалги, което значи, че е сериозно положението...
и така...да не подхващам темата за жените, защото там вече...
и кво се оказва накрая...че малко или много чалгата завладява всички и я има навсякъде
sum написа:по тая тема мога много да кажа, ама на кратко:
-вече почти няма купон без чалга (освен ако не е яко МЕТЪЛ)
-самите вие имате яко чалга на компа или телефона и малко или много го слушате
-твардим че не ни харесва, но дали не го слушаме...
Моля те не споменавай двата стила музика заедно, че ще се издрайфам вече.MIRO A написа:Има и вярно нещо, но и бая грешат тея. Все пак ако ние сме зле, то Сърбите какви са тогава? И кво пък са и аз мога да си пия бирата и на хаус и на чалга. Въпрос на вкус - не можеш да го промениш.
sum написа:дори аз знам текстовете на някои чалги, което значи, че е сериозно положението...
agent_Jekov написа:Моля те не споменавай двата стила музика заедно, че ще се издрайфам вече.MIRO A написа:Има и вярно нещо, но и бая грешат тея. Все пак ако ние сме зле, то Сърбите какви са тогава? И кво пък са и аз мога да си пия бирата и на хаус и на чалга. Въпрос на вкус - не можеш да го промениш.
marshall__ написа:sum написа:... самите вие имате яко чалга на компа или телефона и малко или много го слушате...
Добре дошъл си да се поразровиш из компютъра и телефона ми и ако намериш някаква чалгия, ще ти дам пари... и така...да не подхващам темата за жените, защото там вече...
Да, тук бих се сългасил... по-добре да не подхващаме темата.
Жалка е картинката, наистина
твардим че не ни харесва, но дали не го слушаме...
онзи ден се усетих, че дори аз знам текстовете на някои чалги, което значи, че е сериозно положението...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта