did написа:Въпроси: Нормално ли е според теб при скоци дераельорът ти да стои на малък венец? На кой венец си отпред в този момент (с колко зъба)? Дължината на веригата съобразена ли е правилно? Всички тези неща съобразени ли са при теб с капацитета на обтегача?
bobiracing059 написа:пробвай да навиеш болчето на оптегача което го избутва от ухото на рамката
TOYAGA написа:тези с гумен предпазител.
bobeca написа:TOYAGA написа:тези с гумен предпазител.
Може да пробваш да сложиш и някаква гума на рамката, например от вътрешна гума или от стара(или изрязана) ръкохватка!
SCOTTovudec написа:дай пример "сенчести разновидности" + защо им викат така:)
10х на всички
SCOTTovudec написа:Решението на проблема ми се изясни.
Казва се DEORE XT и струва 119 BGN. Незнам само дали няма да се появят някакви проблеми със синхронизацията на новия заден др-ор с другите компоненти на скоростите. Дали е вероятно? Ако се наложи да сменя всички компоненти.....по-скоро ще карам по-внимателно:)...поне за сега.
yamaha_vasko написа:Абе хора имам малък проблем.Мойто колело е Sport force Passati знам че
не е много добро.Защо като сменям на 3 забак постоянно превърта и не мога да го кача какжо трева да на правя
URNEST написа:SCOTTovudec написа:Решението на проблема ми се изясни.
Казва се DEORE XT и струва 119 BGN. Незнам само дали няма да се появят някакви проблеми със синхронизацията на новия заден др-ор с другите компоненти на скоростите. Дали е вероятно? Ако се наложи да сменя всички компоненти.....по-скоро ще карам по-внимателно:)...поне за сега.
Може да погледнеш и Deore XT Shadow.Ето какво е постнато в статията по-горе: "Наред с това новият продукт е "стабилизиран" вертикално, т.е. конструкцията му е такава, че не му позволява да се люшка нагоре и да се удря в рамката при каране по силно пресечен терен - нещо, за което продуктите на Shimano бяха критикувани напоследък от ездачи с по-агресивен стил на каране." Ето това е твоят проблем и Шимано твърдят, че при DeoreXT Shadow моделът вече е минало.
TOYAGA точно за тази серия дерайльори говори.Shadow - сянка и от там наименованието на серията - сенчести.
SCOTTovudec написа:http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/index.php?cPath=137_60
...ма е възможно и да се бъркам, за модела...демек само да ми се иска т'ва да е цената. Дайте идея за добро място за пазаруване.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта