GECKO написа:От кога има Off topic в "Бла-бла", или настъпихме на някоя котка опашката
GECKO написа:От кога има Off topic в "Бла-бла", или настъпихме на някоя котка опашката
Admin написа:GECKO написа:От кога има Off topic в "Бла-бла", или настъпихме на някоя котка опашката
В Бла-бла офтопик има отдавна. А от известно време дори си правим труда да го трием, особено когато има молба за това от автора на темата
Не знам какви точно интереси са били настъпени, тъй като не съм се занимавал да чета две страници точно в Бла-бла, само ги минах отгоре-отгоре и забелязах разни добре познати и коментирани неведнъж неща. Но ако някой смята, че темата е офтопикът е изтрит по такива причини, нека си пусне сериозна тема в някой от подходящите за целта форуми, пък да видим дали ще изчезне...
Nymphetamine написа:Айде някой да качи снимка на ставите на ФР-а от няколко ъгъла, детайлни и по възмобност по-качествени, че възникна един малък проблем.
Мерси!
did написа:Nymphetamine написа:Айде някой да качи снимка на ставите на ФР-а от няколко ъгъла, детайлни и по възмобност по-качествени, че възникна един малък проблем.
Мерси!
ко стана дофторе? не можеш да сглобиш пациента ли?![]()
![]()
airborneone написа:Съжалявам че ще го напиша щото си е офтопик, ама утре няма да се видиме та да ти го кажа.
Имаше доста неща които е хубаво да се знаят от потребителите на форума , нищо че байк центъра си плаща за реклама.
did написа:Nymphetamine написа: възникна един малък проблем.
Мерси!
ко стана дофторе? не можеш да сглобиш пациента ли?![]()
![]()
RAM-FR написа:Crimson написа: не знам на кой е ама мнооо ма кефи![]()
на некъв некадърник 100%
did написа:ко стана дофторе? не можеш да сглобиш пациента ли?![]()
![]()
Crimson написа:RAM-FR написа:Crimson написа: не знам на кой е ама мнооо ма кефи![]()
на некъв некадърник 100%
Абе не знам ама чувам, че ти късал гЪзо
Crimson написа:Аеееее стига сте дрънкали глупостиЕй ви нещо по темата, не знам на кой е ама мнооо ма кефи
![]()
http://nwebi.net/predstaviania/P1080149.jpg
People = Shit написа:Хах така си и помислих, че ще следва такъв пост с този въпрос.
Да ти кажа, ни най-малкоНе виждам на кое по-точно трябва да ви завиждам, ама карай
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта