bikerider написа:в "Двата Лъва" готвят много читаво и не е скъпо.
CYBER написа:Най-доброто заведение в София-Olive'sуникална атмосфера от 70-те на Америка и страхотна храна от същия стил-5 звезди for sure
Nymphetamine написа:CYBER написа:Най-доброто заведение в София-Olive'sуникална атмосфера от 70-те на Америка и страхотна храна от същия стил-5 звезди for sure
Т'ва с атмосферата...
did написа:
За Пловдив - мноооого читаво местенце е ресторант "Класик". Намира се срещу бирената фабрика. Аз му давам 5 от 5, т.е. без забележки!
Kitolino написа:did написа:
За Пловдив - мноооого читаво местенце е ресторант "Класик". Намира се срещу бирената фабрика. Аз му давам 5 от 5, т.е. без забележки!
Мхм, доста хубави пици правят също![]()
Аз предпочитам ресторант Тромпета, намира се срещу новата сграда на общината в Кючук Париж. Готвят добре, сервират бързо, а цените им са доста приемливи за мен( като за много беден ученик)
CYBER написа:Най-доброто заведение в София-Olive'sуникална атмосфера от 70-те на Америка и страхотна храна от същия стил-5 звезди for sure
did написа:Nymphetamine написа:CYBER написа:Най-доброто заведение в София-Olive'sуникална атмосфера от 70-те на Америка и страхотна храна от същия стил-5 звезди for sure
Т'ва с атмосферата...
Пък за качествената Американска храна от 70-те години...
Сигурно сервират хамбургери с кока-кола...
Ма то за всяка кочина се намират и прасета де. Някой по-горе беше хвалил и МакДрайф...![]()
bikerider написа:Китайски, за предпочитане в Китай... баси колко е люто
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта