Онзи ден ми се наложи да направя една разузнавателна обиколка из разни чужди форуми и там забелязах нещо, което ми се струва удачно да приложим и в нашите форуми.
За целта ще трябва да има още един форум. Той ще се казва примерно "Видео и снимки" (приемам и по-оригинални предложения за име). Ще се намира в категория Други. Идеята ми е в него да бъде изнесена следната тематика:
1.Линкове и коментари за видеоматериали (клипове пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2.Теми от типа на Bikegirls (обещавам да е лепната отгоре!

3.Темите, в които хората показват новите си велосипеди и получават поздравления за тях.
Причините за обособяването на такъв форум са, че първо, има доста теми от посочените видове и второ, за никого не е тайна, че сериозността и задълбочеността на постовете в тях не е особено голяма. Нищо лошо не казвам с това, напротив! За мен е пределно ясно, че тези теми обикновено са свързани с емоции и забавления, от които мнозина имат нужда. Но в същото време смятам, че при такъв брой мястото им не е в Общ форум, защото го разводняват и създават конфликтна точка между различни посетители.
Който желае, освен да гласува, може и да коментира идеята, да предложи име за евентуалния нов форум и т.н.
Нарочно оставям само две възможности за отговор, тъй като третата би била "не мога да преценя" или "не ми пука", което в случая не носи никаква полезност. Затова анкетата е само за хора, които имат мнение по въпроса