outfaced написа:aз па се разболях... т.е. настинах нещо кофти, та май съм аут за каквото и да е
Бързо оздравяване тогава! Чай, спокойствие, релакс, това е

outfaced написа:aз па се разболях... т.е. настинах нещо кофти, та май съм аут за каквото и да е
vladimir.dzhuvinov написа:...Аз доколкото си спомям дружно казахме "НЕ" на кебабчетата, при това решението беше взето за секунди
outfaced написа:ай то вече не остана пейзаж, дет да не е показан вече ... но все пак и моята версия
outfaced написа:2 часа работа и то на фотопейнт (знаех си аз, че не съм единствения фен на тая програма)
BikeArea написа:За съжаление тази седмица аз също ще съм вън от играта, освен с нещо кратко около Велинград, но и то не е сигурно, че всеоще е сряда.
Ако на някой му се бият 90км път с кола за половин ден каране да свирка, но смятам да не отделям повече време, че програмата ще стане натоварена.
Kitolino написа:За почивните дни искам повторение на този маршрут, моля ви..
От снимките просто ми стана едно топличко на душата, та предлагам да повторим..
Ениуан?
outfaced написа:Т.е. да се предвиди време и евентуално за намиране/прокарване на пътчека надолу.
abs написа:outfaced написа:Т.е. да се предвиди време и евентуално за намиране/прокарване на пътчека надолу.
... и за кебапчета с бира и шопска. Още ги сънувам онези дето ги жертвахме в името на навременното слизане..
naka76 написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта