Питай официалния вносител. Ако може (и ако има смисъл), най вероятно ще ти извършат услугата, а и ще ти осигурят съответната резервна част. Не ти препоръчвам да се опитваш сам. Всъщност луфта между стержена и короната ли е?DESTROYERxXx написа:Rock Shox Judy
Aаа сега се сетих още един въпрос. Има ли опасност за рамката ако го карам с луфта. Хич не е макък.
DESTROYERxXx написа:Всъщност луфта между стержена и короната ли е?
Да. А как да се свържа с официялния вносител?
DESTROYERxXx написа:Alpina написа:На втория ти въпрос, можеш и сам да се сетиш
Я по-добре кажи за да съм сигурен.
Alpina написа:DESTROYERxXx написа:Alpina написа:На втория ти въпрос, можеш и сам да се сетиш
Всъщност наистина ти трябва първо да кажеш, къде точно е луфта т.е. м/у кои части, както пита NovemberCharlie
Абе това ми звучи много невероятно - можеш ли да провериш дали луфта не е от чашките?DESTROYERxXx написа:Alpina написа:DESTROYERxXx написа:Alpina написа:На втория ти въпрос, можеш и сам да се сетиш
Всъщност наистина ти трябва първо да кажеш, къде точно е луфта т.е. м/у кои части, както пита NovemberCharlie
Не си прочел. Иначе сори че не се сетих да напиша в началото на темата. Луфта е между стрежена и короната.
bodo написа:Абе това ми звучи много невероятно - можеш ли да провериш дали луфта не е от чашките?
Свалял ли си вилката от велолелото, какво е велолелото - марка модел??
did написа:bodo написа:Абе това ми звучи много невероятно - можеш ли да провериш дали луфта не е от чашките?
![]()
Въобще не вярвам, че проблемът му е там, където той си мисли.
DESTROYERxXx написа:Alpina написа:Всъщност наистина ти трябва първо да кажеш, къде точно е луфта т.е. м/у кои части, както пита NovemberCharlie
Не си прочел. Иначе сори че не се сетих да напиша в началото на темата. Луфта е между стрежена и короната.
DESTROYERxXx написа:... Какво да правя ако ми се е отворил лъфт при стрежена...
DESTROYERxXx написа:did написа:bodo написа:Абе това ми звучи много невероятно - можеш ли да провериш дали луфта не е от чашките?
![]()
Въобще не вярвам, че проблемът му е там, където той си мисли.
Че проблема е там съм сигурен, защото съм свалял вилката от рамката и съм я пробвал отделно. Иначе колелото е RAM HT1, но проблема е на точно това място за което съм написал.
Alpina написа:Въпроса понякога не е в стила на каране, а в "карача"
Jabsco написа:Карам си го.Не бих дал 500лв за нещо, което само ше гледам и няма да мога да му използвам потенциала.Любувам му се докато почиваме някъде.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта