assgiver написа:Белобрад дърт старец, аз цяла година не съм слушал и няма да слушам. Псувам бабички дедковци, газя чавета (което всъщност е добро дело) пуша, пия, ходя по мръсници. Имам си сичко (коет немам че си го окрадна). Пръсни си дебелото шкембе от яд, ама не искам нищо от тебе!
Дядо Коледа написа:.... че ще ви донеса китайски части!...
bluskanie написа:К'ва е тая гадина бе...
Дядо Коледа написа:За оня дето искаше харем: нямам харем. Имаше една Снежанка преди време, ама и тя избяга при колегата Мраз.
kotka12 написа:Скъпи дядо Коледа
винаги съм бил адски послушен
даже два пъти по-послушен да бях, нямаше да съм
и наполовина толкова послушен, колкото съм сега
винаги като споменавам името на Джена Дежймисън си свалям шапката и ставам прав
и гледам да свършвам втори в секса
мисля, че няма да е лошо за Коледа да получа
едно Marzocchi 66 RC3X
и едното ти еленче
за суджук
ако се сетя за нещо друго
пак ще пиша
Дядо Коледа написа:VLKANO не може, не минава през никой комин. По-лесно е да промуша рамка.
freerider40 написа:ОМГ виж си вилката а после критикуваи волканото тва е истината само да си пробие6 дупки горе и 6е работиДядо Коледа написа:VLKANO не може, не минава през никой комин. По-лесно е да промуша рамка.
RAM-FR написа:freerider40 написа:ОМГ виж си вилката а после критикуваи волканото тва е истината само да си пробие6 дупки горе и 6е работиДядо Коледа написа:VLKANO не може, не минава през никой комин. По-лесно е да промуша рамка.
къде е иконката с прекръстванетооооооооискам яяяя
....... ходи си сложи ботушите от стенс на боксера и тогава се върни моля те .....
отчайващо тъп си ..... да де все пак си на 10
сега следва включване - "на 13 съм"
иии групов отговор от Све3, Шарки и РАМ-ФР - "същотооооо"
kotka12 написа:Мили дядо Коледа
реших, че едно еленче
няма да е достатъчно за суджук
моля, нека бъдат поне две
ако си поиграеш и да ги одереш и изчистиш
ще съм ти благодарен
bluskanie написа:
Виж колко е беззащитен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта