bikerider написа:@PtD: Аз не ща да съм роботче - ти спазваш ли абсолютно всяка една буква от абсолютно всеки закон?
bikerider написа:Щото го има тоя момент, че законите винаги се пишат така, че да си на ръба на нарушението.
NovemberCharlie написа:Искам Клаудия Шифър да ми готви боб,
искам Арнолд Шварценегер да ми бъде верен роб!:evil:
bikerider написа:. Не случайно чалгарите говорят за комплекси, когато отвръщат на античалгарите, щото ако не друго, то поне живеят пълноценно и се наслаждават на живота..
Бе,народа си го е казал-Прост,та му леко.PtD написа:bikerider написа:. Не случайно чалгарите говорят за комплекси, когато отвръщат на античалгарите, щото ако не друго, то поне живеят пълноценно и се наслаждават на живота..
Ами той Еклисиаст си го е казал: "Знанието носи печал"Колкото по-малко знаеш, толкова си по-щастлив. Нищо чудно, че чалгарчетата са щастливи и се наслаждават на живота
PtD написа:Нищо чудно, че чалгарчетата са щастливи и се наслаждават на живота
PtD написа:Когато някой не може да чете, може с чиста съвест да го наречеш неграмотник.
bikerider написа:Въпрос на логика, ако за теб няма значение посоката на съждението е вече друга работа...
bikerider написа:Тука опираме до смисъла на живота и за какво има смисъл да живее човек. Те искат да са щастливи сега, веднага в тоя живот. А не някога си, когато дойде светлото бъдеще. Както казах въпрос на личен избор. Това не ги прави по-малко хора от теб и мен, нито пък "нискокултурни", прави ги просто хора избрали различен път в живота от теб и мен.
bluskanie написа:простаците са навсякъде и слушат всякаква музика, дори класическа
bikerider написа:@lanzz: прекалено буквално разбираш Вонегът.
...
Ако искаш да видиш проблемите в истинската им светлина и да видиш истинския смисъл на думите на Вонегът (а не че трябва да живеем с парцали между краката и да се катерим по дърветата) прочети оная книжка дето споменах за нея.
Не му е тука мястото да давам рецепти още повече че за щастие или не няма универсална рецепта. Законодателстването ни е докарало дотук, няма как то да ни измъкне от кашата. Кво повече да ти, кажа, не желая да задълбавам повече, щото излизам от индивидуалното си разбиране за правилно и неправилно.
bikerider написа:да се гмуркаме
Браво на Парето!did написа:bikerider написа:да се гмуркаме
80% от работата си човек извършва в 20% от работното време.
Така че, не бързай с гмуркането. Има още време за глупости
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта