ramam написа:Банши отново показват, че са с една глава по нависоко.
Споко, не е революция някаква това, преди време четох в каталога на NICOLAI, и там използват тези втулки, и то не от вчера!
ramam написа:Банши отново показват, че са с една глава по нависоко.
ramam написа:Holzfeller педалите са от едната страна с фтулка а от другата сменях лагера сами си направете извода.
ramam написа:И да не забравяме че пирамидите са направени именно с използване на плъзгане (не с лагери).
ddevil написа:Крайният резултат и на двата метода е един и същ - цилиндрично тяло=>се върти. Откъде накъде намеси пирамидите
ramam написа:Holzfeller педалите са от едната страна с фтулка а от другата сменях лагера сами си направете извода.
ramam написа:А фтулките на Крос и другите български "марки" само ме карат да се замисля.
Не е задължително да е под налягане. А самосмазващи се триещи лагери има отдавна. Аз лично си спомням от времето, когато учех в ТУ за метални сплави способни да задържат масло и по този начин да се самосмазват. Като се има предвид, че веригата, въпреки условията в които работи, издържа достатъчно дълго, то едни добре защитени плъзгащи се лагери биха могли да има значително по-дълъг живот.bikerider написа:@NC: опа, опа, чакай сега. А масления филм под налягане къде го остави? Не ти е коректна аналогията...
ramam написа:jivkonik аз говорех като цяло за рамката, че са я направили не за "революция"
ddevil като незнаеш как е възможно и още не е намерено по-добро решение от плъзгането за придвижване на онези огромни каменни блокове по добре не се изказвай така.
Здравината е най-определяшото за да се използват втулките поне според мен.
bluskanie написа:.... от какво печелят
flex написа:bluskanie написа:.... от какво печелят
От каквото винаги са печелили. Всяка такава фирма си заделя някакви пари от печалбата за иновации.
bluskanie написа:Аз това питах, откъде имат печалби, след като 2 години правят прототип на рамка![]()
caspar написа:Рамката ми харесва, само ме дразнят "квадратчетата" по нея. Много са ми горзни, някак кичозни и излишни.
bluskanie написа:.. откъде имат печалби, след като 2 години правят прототип на рамка![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 318 госта