Zink написа:Точно в 13.10 (когато С_Мо е пуснал темата) звъннах на БАС да питам дали вече са им го докарали и ми отговориха- другата седмица - :)
Jabsco написа:Искам следващия брой.Искам искам.Тва списание рулира.Случайно да знаете след колко време ше пристигне на родна земя, нали уж е излязал вече 69?
C_Mo написа:Jabsco написа:Искам следващия брой.Искам искам.Тва списание рулира.Случайно да знаете след колко време ше пристигне на родна земя, нали уж е излязал вече 69?
Dirt #69 е тук!... както и ONBOARD #93
Списанието наистина рулира.
Тъжно е, че след като най-накрая на БГ пазара има добро списание за МТБ (макар и ориентирано предимно към нанадолни дисциплини) интересът към него е отчайващо малък... Ако някой някога е мислил да печата/издава качествено байк списание в България - най-добре да помисли пакБългарската "байк сцена" не заслужава.
jivkonik написа:Хъм?! Що така?! Тука нали всичкото карач е спускач?!
C_Mo написа:Ако някой някога е мислил да печата/издава качествено байк списание в България - най-добре да помисли пакБългарската "байк сцена" не заслужава.
Nymphetamine написа:Единствено цената ме спира, не мога да отделям и 10лв. за списание с всичките разходи до момента. Другото, което ме спира е, че не мога да си го взема лично от магазина, което, разбира се, не е болка за умиране. Иначе бих искал да се запозная с него. Е, може би някой месец, ако останат неизхарчени 10лв., ще си поръчам.
C_Mo написа:
Dirt #69 е тук!... както и ONBOARD #93
Списанието наистина рулира.
Тъжно е, че след като най-накрая на БГ пазара има добро списание за МТБ (макар и ориентирано предимно към нанадолни дисциплини) интересът към него е отчайващо малък... Ако някой някога е мислил да печата/издава качествено байк списание в България - най-добре да помисли пакБългарската "байк сцена" не заслужава.
bikerider написа:C_Mo написа:Българската "байк сцена" не заслужава.
А може би просто са бедни айваните.C_Mo написа: Българската "байк сцена" не заслужава.
Nymphetamine написа:Единствено цената ме спира, не мога да отделям и 10лв. за списание с всичките разходи до момента.
C_Mo написа:...каза доста истини....
bikerider написа:Ало тъпкача, не се излагай бе!!!!
airborneone написа:това че дадена стока не се купува, не е причина да се ядосваш , тия дето им е интересно си го купуваме .
TOYAGA написа::D :agree: Само един принципен момент - не е нужно да се състезаваш, за да спортуваш... :beer:
Потребители, разглеждащи този форум: moridinbg и 364 госта