Droze написа:трябва ти "нормална"при избора обърни внимание на броя отвори и разположението им както и естествено на теглото (едва ли искаш да въртиш с 1 кило на главата)
Kitolino написа:Аз от месец карам с такава
Изключително лека и проветрива каска, подплънките са удобни и може да си нагласиш правилният и удобен за теб размер.
MIRO A написа:А Bell Faction става ли за ХС или не? Че ми харесва на външен вид, а се пак и от него се интересувам.
Redhat написа:То за ставане, става, даже е малко по-добре от фулфейса.![]()
Тежи само 2 пъти повече от ХЦ каска и 2 пъти по-малко от фулфейс - демек половин кило (добре де - 422 грама)
Аз карам с такава и не смятам да сменям скоро.
MIRO A написа:Бе то половин кило нищо не е ве. Ти са да не ще 5 грама каска. Важно е да ми е здрава главата па за половин кило не е проблем, не съм слаботелесен
MIRO A написа:Mда се пак проветрението ще се види, но в планината не е толкоз топло.
MIRO A написа:НО се пак в магазина на място май ще е най - добре.
MIRO A написа:Mда се пак проветрението ще се види, но в планината не е толкоз топло. НО се пак в магазина на място май ще е най - добре.
MIRO A написа:A Giro Switchblade от къде си я взела???
MIRO A написа:в планината не е толкоз топло...
botroid написа:MIRO A написа:в планината не е толкоз топло...
Веднага си проличава, че не си карал лятоска в планинатаТемпературата на 1200-1500 м. височина достига 27-28 гр. а в особенно горещи дни дори 30 гр. И като прибавим солидното загряване на тялото от изкачване на баирите + палещото слънце на откритите билни части и говори тогава, че не е толкоз топло :]
Но... това не може да се научи от форуми. Трябва да ти се изпържи един-два пъти тиквата, че да уври достатъчно и да и дойде акъла.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта