Alien написа:DVD -то да не е излезнало?
Едит: не е, разбира се. Когато излезе, ще разберете. Надявам се Бесния да ни зарадва, щото аз се готвя да викам отново като гледам.
caspar написа:Alien написа:DVD -то да не е излезнало?
Едит: не е, разбира се. Когато излезе, ще разберете. Надявам се Бесния да ни зарадва, щото аз се готвя да викам отново като гледам.
Не ми е ясно какво му се кефите на бесния като можете и сами да си го дръпнете от http://www.extremebits.org
Ти луд ли сиииии 40лвnikudini написа:До колкото четох филма го определят като най-добрия от осемте. Ама ще я видим тая работа. Аз днес обмислях варианта да си го поръчам от пинкбайк, ама още не съм се решил. Много ми се виждат 40 лв.
nikudini написа:До колкото четох филма го определят като най-добрия от осемте. Ама ще я видим тая работа. Аз днес обмислях варианта да си го поръчам от пинкбайк, ама още не съм се решил. Много ми се виждат 40 лв.
RAM-FR написа:nikudini написа: Много ми се виждат 40 лв.
ама го поръча нали![]()
Junkata написа:събери те са 10 човека , дайте по 4 лв и готово![]()
Junkata написа:събери те са 10 човека , дайте по 4 лв и готово![]()
значи на 27-ми сме в .... кой има най-голям телевизор ?nikudini написа:Е ама не от пинкбайк. Пък и сме четирима.
И щ еми го донесат чак на 27.11, а дотогава сигурно ще излязъл в нета, ама все пак друго си е да си имаш ДВД НВД8.Пък и ще има Have you seen it? Надявам се и в нета да го има.
Alien написа:Има едно кино, в което за 120 лв ти прожектират каквото кажеш. Правил съм го преди година, защото ми се гледаше безумно Гладиатор на кино.Кофтито е, че е доста... зле вътре (става дума, мисля, за Еврокултурен Център или нещо такова), но ако се съберем 20-30 дебила и дадем по 4 лв ще си направим ебаси култовата българска премиера. Някой за? Трябват ми още 29 човека.
RAM-FR написа:значи на 27-ми сме в .... кой има най-голям телевизор ?nikudini написа:Е ама не от пинкбайк. Пък и сме четирима.
И щ еми го донесат чак на 27.11, а дотогава сигурно ще излязъл в нета, ама все пак друго си е да си имаш ДВД НВД8.Пък и ще има Have you seen it? Надявам се и в нета да го има.
RAM-FR написа:Junkata написа:секи би го гледал на кино ... на монитора не е интереснокиното си е кино
сам ли стигна до този извод
![]()
според мен и водата е вода .... а пък топлата вода е.... топла
Alien написа:Има едно кино, в което за 120 лв ти прожектират каквото кажеш.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта