C_Mo написа:
И, с нетърпение, чакам момента родните "състезатели" да започнат да спортуват
C_Mo написа:airborneone написа:това че дадена стока не се купува, не е причина да се ядосваш , тия дето им е интересно си го купуваме .
Не ме ядосва факта, че не се купува - по-скоро ме натъжават изводите, до които стигам като мисля по темата за байк културата у нас.
... както е тъжен факта, че в България има (вече буренясало) трасе за 4Х , на което освен на състезанията никой не е карал.
... на последното състезание по 4Х в Сопот имаше записани двайсетина "състезатели" - смях!
... не ми се почва с "кънтри кроса" - там е още по-забавно... Добре, че поне на ендуро състезанията се събират малко повече любители - ама и там от години са едни и същи хора.
... обещания за вело алеи или покана за поредното шествие на напушени младежи с тарамбуки - Ха! - Две кофи жълта боя около НДК, а второто винаги завършва с препиване в някоя градинка и кочина от 5литрови ариани. "- Не карам колело щото няма велоалеи..." Не караш колело щото си мързелив гъз!
Не знам кой ще е тоя луд, който да инвестира в подобна инфраструктура. Може и по една хидравлична бариера на входа на алеята (разбира се с персонално дистанционно за всеки байкър), а от двете й страни поне 50см бордюр за да не паркира инвалида с Q7-цата напреко.
А по петте лъча от крайните квартали към центъра сутрин ще се движат общо 6 души... ако е слънчево и топло... иначе двама.
... като имам време ще пиша още, някой от модераторите може да преименува темата на "Размисли и страсти"
PtD написа: ...не следва ли да се направи проучване
bluskanie написа:Чини ми се, че да се скъсаш - не можеш да очакваш огромни продажби на МТБ списание в България, в момента
did написа:@C_Mo:
outfaced написа:иначе тя фенщината към байкспорта не се изразява само в каране ...
Teodor40 написа:Мен как всичко почети ми е ясно, без много много да чета? Колкото и да го дъвчете хората са си го казали"Око да види, ръка да пипне" и всичко си идва на мястото в обърканото съзнание на зеления.
bikerider написа:outfaced написа:иначе тя фенщината към байкспорта не се изразява само в каране ...
А в какво, в гледане на филми, маане на пуканки и цъкане тоа как са претрепа ли?
bikerider написа:Скоро няма и да се промени докато е масово явлението "мрън, мрън, 10 лева, ужас"...
did написа:Препоръка към издателите:
Ако искате тираж, наблягайте на картинките. Може да краднете идеи от Bike girls. Може да направите и притурка с DVD или нещо подобно, все едно какво, само да не е написано с букви, а да е шарено, екстремно и да издава звук Dolby surround 5.1. Абе направо може да главите Batman за главен редактор.
Ако, обаче, държите да е "от карачи за карачи", ще трябва да си внесете отнякъде карачи, които обичат да четат.
outfaced написа:bikerider написа:outfaced написа:иначе тя фенщината към байкспорта не се изразява само в каране ...
А в какво, в гледане на филми, маане на пуканки и цъкане тоа как са претрепа ли?
има и такива ... карат малко и през останалото време се кефят на "майсторите" и обсъждат. То все едно всички футболни фенове ритат по цял ден ... че аз най големите фенове дет познавам, дет си купуват по два вестника за футбол на ден и знаят всичките мачове, не са барвали топка от младините си
Точно от такива може да очакваш, че със сигурност ще купят списание ... щот тва им е част от идеята,хобито, кефа и модата.
kotka12 написа:и как да се направи точно това проучване???
защото за разните сирена, салами и видове автомобили ми е ясно как става
ама точно в случая
освен метода "проба-грешка"
не се сещам как може да стане
PtD написа:Никой не отговори на въпроса, не трябва ли да се направи проучване на пазара *ПРЕДИ* да се произведе продуктът?
Ако може да чете на английски.C_Mo написа:В случая не става въпрос за бизнес, а за предоставяне на възможност на онеправдания български байкър да прочете нещо читаво по темата.
PtD написа:да се произведе
airborneone написа: Ти направо отрече маркетинговите проучвания в България.....?!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 350 госта