kotka12 написа:мисля, че това е единствения начин да го спасите
kotka12 написа:No prayer for the dying
kotka12 написа:мисля, че това е единствения начин да го спасите
kotka12 написа:опасявам се
именно от това
затова искам да го баннете
Ако ще се срещат някой трябва да му каже да си вземе памперс, боксьорска гума за зъбките и превързочни мат'ряли.bikerider написа:kotka12 написа:опасявам се
именно от това
затова искам да го баннете
не че нещо, но сам знаеш, че IP-то се сменя, във форума се влиза от много места... няма съответствие между човек и IP, затва наистина по-добре да ти се каже къде живее, друг път няма да псува, само му трябва да те види мизерника
NovemberCharlie написа:боксьорска гума за зъбките
kotka12 написа:Не съм злопаматен. Зъл съм, но паметта ми е слаба и не помня. Мога да си отмъстя, да забравя, и после пак да си отмъстя…
За да не му хвърчат зъбките, че трудно ще ги събере.kotka12 написа:NovemberCharlie написа:боксьорска гума за зъбките
за какво боксьорска гума, за какво???
NovemberCharlie написа:За да не му хвърчат зъбките, че трудно ще ги събере.kotka12 написа:NovemberCharlie написа:боксьорска гума за зъбките
Ааа, ок!did написа:NovemberCharlie написа:За да не му хвърчат зъбките, че трудно ще ги събере.kotka12 написа:NovemberCharlie написа:боксьорска гума за зъбките
NovemberCharlie, не се разбирате с kotka12, щото говорите за различни неща. Ти говориш за първата им среща, а той - за втората.
Admin написа:Май вече говорите за неактивен потребител
PtD написа:Майтапът настрана, в Индонезия един приятел ми каза, че ако обидиш някого на майка, обидата се измива само с кръв. Та е по-добре да си мерим приказките, да не се окажем в небрано лозе с липсващи части.
caspar написа:бан му е мамата
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта