Tommy написа:Всяка допълнителна настройка или компресия бави един шок
kww написа:аз бих заложил на фиужъна, ...
Нека да позная, ти имаш МетелNymphetamine написа:Мислите ли преди да приказвате? Смятате ли преди да купувате? Настройвате ли преди да карате? Миете и поддържате ли след каране?
Изобщо що приказвате върховни глупости?!
spirit написа:Я накой да каже какво представлява тоя коефициент или да даде линкче на някоя тема.
did написа:Я ми обясни твоята версия, че ми станА интересно
Nymphetamine написа:Съвсем точно не мога да обясня, но това e числото, показващо силата която се упражнява върху амортисьора.
Nymphetamine написа:spirit написа:Я накой да каже какво представлява тоя коефициент или да даде линкче на някоя тема.
[size=9]Съвсем точно не мога да обясня, но това e числото, показващо силата която се упражнява върху амортисьораdid написа:Я ми обясни твоята версия, че ми станА интересно
Коефициентът на рамката ми е около 2.5, за разлика от повечето "DH" рамки, които, до колкото съм чувал/чел имат коефициент около 3. Това значи, според моите знания и мнение, че се прилага около половин път по-малко усилие върху амортисьора, което от своя страна означава половин път по-малка отзивичивост към малки неравности. В същото време, при по-силен удар (до сега все на равно и в градски условия), амортисьора си прави целия ход. Такава е моята версия, не знам дали ти става ясно от обяснението ми и доколко това е верно.![]()
Nymphetamine написа:Не знам доколко съм се прецакал, но моя си работи нормално и съм съвсем доволен от него, предвид класа му. Вярно е, че не изключително отзивчив към малки неравности, но пък за това допринася и коефициента на рамката ми, който е значително по-нисък.
Nymphetamine написа:Мислите ли преди да приказвате? Смятате ли преди да купувате? Настройвате ли преди да карате? Миете и поддържате ли след каране?
Изобщо що приказвате върховни глупости?! :crazy:
MpaBka ABuaTop написа:Защо никой не споменава 4-way swinger-а?

MpaBka ABuaTop написа:Защо никой не споменава 4-way swinger-а?
Greg Minaar написа:... "премахнах" ...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: ULF и 5 госта