maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Shady™ написа:Mama му нещо не иска да ми тръгне филма а не ми се преинсталират програми и кодеци...
DH bike написа:Alpina написа:@DH bike
Ами направи си бе!!!
Или нямаш толкова мозък за това?
Ей голям си лешник.Не видя ли че си поправих поста.Или е по интересно да се направиш на остроумен.
spirit написа:Адски ЗЛЕ.То 50% процента беше няква тъпотия ,те си говорят,само дето никои не кара .После по едно време се замислих дали Фрийрайд Ентъртеймънт ,не са се прекръстили междувременно на Дъртджъмп Ентъртеймънт .3 дена теглене и накрая едно голямо нищо
или по точно за не повече от 20мин. истински фриирайд от 2часов филм.
Решението е само едно DELETE !!.
Alpina написа:DH bike написа:Alpina написа:@DH bike
Ами направи си бе!!!
Или нямаш толкова мозък за това?
Ей голям си лешник.Не видя ли че си поправих поста.Или е по интересно да се направиш на остроумен.
Ами явно не.
Прочетох ти нахалното постче, пуснах коментар по него и повече не съм се интересувал от теб
Радвам се, че все пак си намерил умствен капацитет да се регистрираш.
Не се оказ по-сложно от пускането на поста, който коментирах нали?
А ти на интересен ли се правеше, преди да го промениш? Тарикатче го даваше нещо
Ozzie написа:Остават 2%...
Ха деано тръгне след това.
Edit:
God dam'n it!
Сега трябва да намеря достатъчно място на HDD, за да го разархивирам.
Gh0s7 написа:Ozzie написа:Остават 2%...
Edit:
God dam'n it!
ISO-то не го разархивираш, mount-ваш го с deamon tools или някоя друга програма за виртуални CD-та и после го гледаш с някой DVD плейър... PowerDVD примерно
Gh0s7 написа:Ozzie написа:Остават 2%...
Edit:
God dam'n it!
:irked:
ISO-то не го разархивираш, mount-ваш го с deamon tools или някоя друга програма за виртуални CD-та и после го гледаш с някой DVD плейър... PowerDVD примерно ;)
nikudini написа:Gh0s7 написа:Ozzie написа:Остават 2%...
Edit:
God dam'n it!
ISO-то не го разархивираш, mount-ваш го с deamon tools или някоя друга програма за виртуални CD-та и после го гледаш с някой DVD плейър... PowerDVD примерно
Но и ако го е свалил от Екстрийм Битс, там е на рарове.
nikudini написа:spirit написа:Адски ЗЛЕ.То 50% процента беше няква тъпотия ,те си говорят,само дето никои не кара .После по едно време се замислих дали Фрийрайд Ентъртеймънт ,не са се прекръстили междувременно на Дъртджъмп Ентъртеймънт .3 дена теглене и накрая едно голямо нищо
или по точно за не повече от 20мин. истински фриирайд от 2часов филм.
Решението е само едно DELETE !!.
Такаааа. Филма е великолепен. Това че има малко повече дърт джъмп, не значи че е ЗЛЕ. Нека говорят, какво толкова, тва му е якото на филмите, че слушаш яки надъхващи думи.Филма определно не е Нищо, и определено не е 2 часа (за жалост). Гледайте и бонус двд-то. Там също има яки филмчета и клипчета, няма да съжалявате. Не говорете такива глупости, само защото филма има малко повече дърт джъмп вместо фрийрайд.
FireFoXa написа: Утре като се прибера от даскало, ще се мъча да направя филма от ДВД в АВИ формат, че нещо идеята с ДВД-то не ми се нрави много многоАй живи здрави
Louis написа:браво
сега преоткриите света и забравете за тия ДВДбонус глупости
има си ДВДрип-нат филм който е далеч по добре http://www.extremebits.org/details.php?id=2099 аайде и поздрави
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Ае моля някой да качи рип-а![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:jivkonik![]()
![]()
![]()
много благодаря почвам да го свалям
образа на това е перфектен, много благодаря, но като почна да го свалям сваля 3-4 мегабайта и спира и казва че е готово, аз си го пускам ама след минута-2 спира защото не е цялото, ако можеш и в арената да го качиш цена няма да имаш
Droze написа:Не знам защо не мога да тегля от extremebitsа от датата и на мен ми прекъсва по същия начин
не можеш ли на го качиш в sendspace или подобен сайт?
jivkonik написа:Droze написа:Не знам защо не мога да тегля от extremebitsа от датата и на мен ми прекъсва по същия начин
не можеш ли на го качиш в sendspace или подобен сайт?
Оки - доки, ще го кача на едно БГ сайтче http://4storing.com и ще дам линка после! Явно ДАТА.БГ пак нещо правят простотии, или някои доставчици пак не са се "разбрали" с ДАТА.БГ и тормозят потребителите си....
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта