каране / ходене в неделя 25.11 ?

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот z1gZag » Съб Ное 24, 2007 5:33 pm

Аз съм навит за ловната хижа :agree: след 11 и преди 4 :D .
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот Shady™ » Съб Ное 24, 2007 5:35 pm

:disagree::crap:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот z1gZag » Съб Ное 24, 2007 5:37 pm

Shady™ написа::disagree::crap:

Еми давай предложения , чакаме предложения :)
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот screamBoy » Съб Ное 24, 2007 8:38 pm

витоша, лифта, снежните брези
там сме, летиме, а зад нас дими

^_^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Снежно АМ каране

Мнениеот Sky_Knight » Пон Ное 26, 2007 10:03 am

Тъй като нищо конкретно не се организира - с Pr3d4t0r се хванахме и с 66 отидохме до Алеко. Само 2 пъти спряхме за снимки, беше много хубаво и дано всички да сте се качили, защото горе е друг свят направо...

Снимки:
http://picasaweb.google.com/oreshkov/OLxIBL

Определихме карането като АМ, защото въртенето нагоре беше по-скоро опити да се задържи човек в коловоза от сняг и да не направи човка в снега (аз поне 3-4 направих, доста ефектни :))) ) + известна доза спускане, за която благодаря на Симо :agree: , че ни я показа, макар че като го попитах "Ама нали не е много агресивна?" И той като ми каза "Аа, не, изобщо".... как да ви кажа - аз там на сухо щях да видя известно затруднение, а комбинацията сняг, кал и ручейчета... :rofl: ние бяхме по средата на пътеката, а той минаваше над нас със седалковия и вика "На прав път сте!" Къде прав беее, то само дето не ми се зави свят ;)

:beer:

П.П. А да, като истински крос-кръчмари седнахме да се угоим на Бай Кръстьо (мале какъв боб, какъв качамак... :bowdown: ) и малко по-късно, отново Симо мина заедно с още трима другари :) A по една друга пътечка видяхме още 3-4 души надолу. Много спускане, много нещо :D Ама на пълни стомаси е по-лежерничко ;)
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Re: Снежно АМ каране

Мнениеот Reactor » Пон Ное 26, 2007 1:08 pm

Sky_Knight написа:Тъй като нищо конкретно не се организира - с Pr3d4t0r се хванахме и с 66 отидохме до Алеко. Само 2 пъти спряхме за снимки, беше много хубаво и дано всички да сте се качили, защото горе е друг свят направо...

Снимки:
http://picasaweb.google.com/oreshkov/OLxIBL

Определихме карането като АМ, защото въртенето нагоре беше по-скоро опити да се задържи човек в коловоза от сняг и да не направи човка в снега (аз поне 3-4 направих, доста ефектни :))) ) + известна доза спускане, за която благодаря на Симо :agree: , че ни я показа, макар че като го попитах "Ама нали не е много агресивна?" И той като ми каза "Аа, не, изобщо".... как да ви кажа - аз там на сухо щях да видя известно затруднение, а комбинацията сняг, кал и ручейчета... :rofl: ние бяхме по средата на пътеката, а той минаваше над нас със седалковия и вика "На прав път сте!" Къде прав беее, то само дето не ми се зави свят ;)

:beer:

П.П. А да, като истински крос-кръчмари седнахме да се угоим на Бай Кръстьо (мале какъв боб, какъв качамак... :bowdown: ) и малко по-късно, отново Симо мина заедно с още трима другари :) A по една друга пътечка видяхме още 3-4 души надолу. Много спускане, много нещо :D Ама на пълни стомаси е по-лежерничко ;)

Дааааааам,по това време на годината изкушенията са повече :)
дали да въртиш педалите или да се метнеш в кръчмата :beer:
Супер снимки :)
Аватар
Reactor

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Мероприятия - архив