Помощ будаламосват ни!!!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Помощ будаламосват ни!!!

Мнениеот Ozzie » Нед Авг 29, 2004 9:33 pm

Както си и го написах "Помощ будаламосват ни" (будаламосват- съчетание от будала и баламиосвам). Оплакването ми е следното- преди 5 месеца се сдобих с ново колеленце- Крос т-рекс за 540 лв. Днес го видях чисто новичко за 400 лв.!!! Разликата м/у моето и днешното беше в курбелите и предния дерайльор. Моите са съотвено "Accera" и Shimano C 101 със захват на оста на средното движение, a на това което видях днес съотвените елементи бяха "Shimano SiS". А да и задната му главина беше JoyTech. Така като я гледах беше по- добре измислена от главините XRP с който се продаваше това колело преди половин година. Не ми се вярва само заради разликата в тези елементи да идва и разликата в цената, затова ще извикам още веднъж "ПОМОЩ БУДАЛАМОСВАТ НИ". Вече не знам кой, но това исках да кажа.
:offtopic: Не държа да отговаряте на тази тема, нито да спорим колко е лошо/добро това колело. Просто исках споделя сред "братята" велосипедисти, байкъри и т.н. :I
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Windstream » Нед Авг 29, 2004 9:38 pm

Пет месеца не са никак малко време, напълно нормално си е цените да паднат.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Нед Авг 29, 2004 9:50 pm

koleloto v metro na promociq e 478 leva ,prednatat glavina si pishe joytechi xrp,a na zadnata samo xrp ,takache glavinite sa si joytech

a kade si vidql koleloto,za teq pari:?:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Dani » Пон Авг 30, 2004 1:59 pm

'Айде сефте.....
Виж сега, ти нищо не разбираш от маркетингови стратегии...:D
Абе мързи ме да те ограмотявам! Виж има една тема за БГ пазара!
Разгледай я! Има интересни неща.
'аре със здраве!
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Мнениеот Ozzie » Пон Авг 30, 2004 6:18 pm

@axelmax гледах го снощи (29.08) в "МЕТРО"- Варна.
@dani Знам че не разбирам от маркетинг. :agree: Изчетох въпросната тема и сметнах че не е нужно да се намесвам там с пост които би нямал много общо със спора които се е развихрил там. :banana:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Dani » Вто Авг 31, 2004 8:47 am

[quote="Ozzie"]

@axelmax гледах го снощи (29.08) в "МЕТРО"- Варна.
@dani Знам че не разбирам от маркетинг. :agree: Изчетох въпросната тема и сметнах че не е нужно да се намесвам там с пост които би нямал много общо със спора които се е развихрил там. :banana:
[/quote]

Абе, аз като разбирам, та к'во! Цените се си все високи!
Само се дразня, когато някой ме убеждава че едва ли не с тези цени "сам си прерязва гърлото" ....:roll2:
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Назад към Архив