Дни на предизвикателствата ІІІ

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Дни на предизвикателствата ІІІ

Мнениеот Admin » Вто Ное 27, 2007 9:34 pm

http://stenata.com/site_news.php?page=news&newsID=96

Миналата година имаше интересни филми, така че може да има заинтересувани и сега :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот alxrmc » Вто Ное 27, 2007 9:42 pm

“Какво се случи с природата на България ?”
Т'ва ще е интересно.
Обичам България !
Last edited by alxrmc отдавна беше !
Аватар
alxrmc

Рейтинг: 977

Re: Дни на предизвикателствата ІІІ

Мнениеот Alien » Сря Ное 28, 2007 1:03 pm

Admin написа:http://stenata.com/site_news.php?page=news&newsID=96

Миналата година имаше интересни филми, така че може да има заинтересувани и сега :)

Хиена. Това аз ти го казах вчера, нали? :D Жалко, че не мога да ти туря минусче... :( ахахахах
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот XEK » Сря Ное 28, 2007 8:41 pm

искам да попитам
Представяне на спускане в Проватина ( Гърция), коментирано от Л.Маринов.

в ден Ден 3 – Сряда 5/12
ще започне към 9 часа ли или всички са в различни зали и започват в 19:00?
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот Yavkata » Сря Ное 28, 2007 8:49 pm

@XEKВ една зала са и са една след друга. Да , някъде около 21 часа ще започне... а може и по - късно. ;)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот BikeArea » Пет Ное 30, 2007 1:04 am

Програмата е интересна - ще гледам да посетя възможно най-голяма част от нея!

Но къде ще се проведе всичко това?

Дом на Киното?
Понеже отскоро съм в София не съм наясно къде се намира. Ще замоля някой по светнат да ме упъти с няколко по характерни обекта наоколо, за да мога да стигна горе-долу домястото пък после ще питам все някой.

Чрез интернет открих малко, но кое е вярното?

ул. "Екзарх Йосиф" 37 или бул. "Дондуков" 67 ???
Предположенията се основават на тази страница.
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот screamBoy » Пет Ное 30, 2007 2:37 am

първото
питаш за централните хали
от там питаш за минералната вода (много са близко, около 60метра)
от водата - едно като градинка но няма зеленина а има 30-ина чешми с минерална вода - се оглеждаш и от едната страна са трамвайни спирки а от другата е дома на киното (страните са общо 3)
отвън не е съвременно, така че се оглеждай добре, понякога има 3-4 плаката но поради по-особените филми трябва да се загледаш за да разбереш че са плакати за филми.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот BikeArea » Пет Ное 30, 2007 3:13 am

Благодаря!

Това ли е въпросното?

Изображение
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот Yavkata » Пет Ное 30, 2007 7:57 am

Да, това е! Ако има желаещи да направим една среща, може и във фоайето, че да се запознаем? Аз ще ходя за "пещерната" част с колеги пещерняци, но ще се радвам да се видидим и със съфорумци :)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот BikeArea » Пет Ное 30, 2007 11:01 am

Yavkata написа:...Аз ще ходя за "пещерната" част с колеги пещерняци, но ще се радвам да се видидим и със съфорумци :)

КоУега!
В неделя точно ми се очертават спелеоложки подвизи,та ще имам пресни теми за разговор в тази насока! :D

Иначе съм "ЗА" събирането.
Предполагам мероприятието няма да започне точно в 19, както е по-програма, понеже обикновено изскачат малки "неочакваности", та ще има време да се съберем.
Само кажете как ще се познаем!?
Хайде, аз съм един грозен - бия на очи, ами другите? :popcorn:
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот Alien » Пет Ное 30, 2007 11:54 am

Хм, напротив, баш у 7 ще си почва. ;) Така че гледайте да не закъснявате. :) Аз ще съм там всеки Божи ден, ще висим от 5 часа бахти, лудница, нямам търпение. :) Миналата година беше гига-яко, и сега ще е жестоко! :) Аз ще съм там също с едни приятели, може да се засечем някак си... и аз съм грозен, така че лесно ще се намерим. :D

@Yavkata и BikeArea - аре във Вороня? :D
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Yavkata » Пет Ное 30, 2007 2:04 pm

За съжаление аз съм красив и не бия на очи :V: , така ще е по добре да конкретизираме място и час на срещата. Ще отида само за пещерната част поради семейни и служебни ангажета в другите дни.
:offtopic: @BikeArea, ако между другото си и пещерняк , от кой клуб си , или ЧПК?
@Аlien, ако решиш нещо в рамките на страната по бих се навил, имам някакви идейки за велоспелео експедиции. ;) :offtopic:
Аватар
Yavkata

Мнениеот BikeArea » Нед Дек 02, 2007 12:33 am

Yavkata написа:@BikeArea, ако между другото си и пещерняк , от кой клуб си , или ЧПК?

"Членувам" в един клуб, който е учредил чисто формално един пловдивски пещерняк.
Клубът не е нищо официално и дори май не е съществуващ по документи.
Просто група хора, които се събират и ходят насам натам, та и аз ходя с тях понякога - всичко това обединява спелеоложкия клуб. :)

Иначе за Дома на Киното.
В 18:50 във фоайето, как ще се познаем - не знам. Дано да не е голяма тъпканица в самото фоайе (вероятно го пиша грешно), та да се откроим.

М/у другото в светския живот съм по-известен като Иван отколкото като "BikeArea от форума". ;)

Оставям телефон за всеки случай - 0878 49 46 26.
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот Yavkata » Нед Дек 02, 2007 9:31 am

За съжаление и аз не си спомням разположението във фоайето, но ще се открием на место. Тел. ми е 0888 36 97 14, Явор.
Ако има и други пещерняци на две колела ще е лювопитно да се съберем. Сряда , 18.50, Дом на киното
Аватар
Yavkata

Мнениеот Alien » Нед Дек 02, 2007 10:44 pm

Има, има, но аз лично не знам как ще се намерим. Просто после ще коментираме тук какво и как е било. :) Лелелелелелел нямам търпение! :DDDDD Колко ще е якоооооооо
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Yavkata » Чет Дек 06, 2007 7:16 am

Мнооого съм доволен! Видях се с доста от старите си приятели, гледах къде са обикаляли напоследък и съпреживявах с тях. Незнам дали беше съзнателна подредбата на презентанциите, но започнаха с най -младите и нахъсени пещерняци и завършиха по - улегналите. Затова първото спелео филмче беше изпълнено с ентусиязъм , мъкнене на багажи, бачкане и ръчкане. Последното (за Провантина) - еляшка работа. От личните наблюдения на проф. Пимпилев (Антарктическата експедиция) и независимо от него на Фотев (СКС, ексредицията в Албания) чухме най - ярките примери за реалността на глобалното затопляне. Хвала лепо!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Alien » Чет Дек 06, 2007 5:09 pm

Вчера беше тъпичко, ама във вторника беше истината. А днес се надявам да е най-якият ден. лелелелелел нямам търпение!!! :) Малко по-късничко тръгвамееееее. :D
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Чет Дек 06, 2007 11:56 pm

НЕЕЕЕЕ ененененн ааааааааааа днес беше ТЕРА-велик ден. Няма да го разказвам, амааааа беше лудницааааа, особено след киното. аахахахах ама и то самото беше жестоооооко, леле какъв кееееееф, викахме си на някои от филмите. ааахахахахах лудница! Просто НЕ можех да не си полафя 5-10 минути с организатора след края, за да му похваля цялото изпълнение. :) Човекът се зарадва много, а аз останах безкрайно щастлив от цялата работа. лелелел колко беше якоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо... който не дойде, изпусне не много, ами нещо ГЕНИАЛНО велико... бе кво ли ви обяснявам на вас, вие не отбирате от нищо друго, освен тъпи колела... :) Жалко за вас!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот screamBoy » Пет Дек 07, 2007 8:13 am

ИзображениеИзображение
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот BikeArea » Съб Дек 08, 2007 8:39 am

Аз също мога да изкажа моето положително мнение за проявата!
Наистина беше много готино, научихме някои работи (поне аз) видяхме доста интересни филми (особено този от Тешел!!!), въобще много ми хареса!

Като цяло "лекторите" не бяха много подготвени май, в смисъл такъв трябвало е да си нахвърлят малко идеи на едно листче и да ги следват, понеже в една от презентациите потока информация беше доста рабъркан. Но предвид, че говорят не оратори,а пещерняци - простено е! :)

Като казах Тешел по-нагоре!
Не знам, кой е снимал филмчето и дали представя точно спелео събора, но през цялото време се размотават разни с чаши, с мезета, "вдигат наздравици" с камерата, един даваше бира на малко дете... :rofl:
В този ред на мисли на излизане от залата, където се проведоха презентациите видях - много народ изпоналягал по стълбите с бирени галончета в ръка! :)

Общо също мога да кажа: който не дойде изпусна много! :) :agree:
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот Yavkata » Съб Дек 08, 2007 2:50 pm

Отразяването на "събора в Тешел" си е точно. Типичен пещерняшки събор. :D Пича който дава бира на сина си е Янко Кръчмаров (Дългия) от СК "София", но по- скоро става въпрос за празно шише ;)
Аватар
Yavkata

Назад към Мероприятия - архив