TOYAGA написа:А попита ли производителя?
Yavkata написа:Ако не успееш да намериш остава кофтия вариянт с намиране на най - близкия по размер наличен и леко престъргване на леглото. Лош вариянт , но някакъв.
Прав си!Но те и старите (оригиналните) бяха китайски!Sve3 написа:Относно китайските - по-добре недей! Не рискувай себе си
PtD написа:Ако може по-разбиращите да ме осветлят, какво толкова може да се случи ако лагерите на окачването дадат фира?
PtD написа:Ако може по-разбиращите да ме осветлят, какво толкова може да се случи ако лагерите на окачването дадат фира?
Sve3 написа:Относно китайските - по-добре недей! Не рискувай себе си за 40-50лева. Главата ти или ти самият да не би да си по-евтин?
bikerider написа:Амии, например да се наложи собственика на возилото да си размърда задника и да намери такива лагери, след което да ги смени.
PtD написа:Следното:Sve3 написа:Относно китайските - по-добре недей! Не рискувай себе си за 40-50лева. Главата ти или ти самият да не би да си по-евтин?
ми звучи като възможност за бедствие с апокалиптични размериА понеже не можех да си представя как едни разбити лагери на окачването водят до такива, реших да попитам, току-виж съм открил топлата вода
Sve3 написа:Как да го кажа...от счупен лагер може да пострадаш много...освен, че можеш да паднеш. Можеш да счупиш рамката. Всяка подобна нейзправност може да доведе до такъв край.
Sve3 написа:хипотетично, имаш счупен лагер зад средното, който луфти, караш си на драгалево и решаваш, че е редно да скочиш от някъде си....скачаш...приземяваш се, уж всичко е точно, щаслив си, но лагера вече е мъртвец и всичко , което поема удара е рамката ти (чрез създадения луфт) скачаш така още няколко пъти и хоп - скукана рамка, естествено не подозираш това. Виждаш яки туристки и решаваш да накравиш някоя чупка за пред тях. Чупката стана като по книгите. приземяваш се и се чупи рамчицата (при скапания лагер) и ти се пречукваш и ставаш за смях пред мацките.Това само хипотетично!
![]()
За да нямате подобни инциденти си поддържайте колелата изрядни
![]()
dibo92 написа:Днес минах покрай пазара на красно село и близо до спирката на рейса видях магазин с голяма табела "лагери"
bobeca написа:dibo92 написа:Днес минах покрай пазара на красно село и близо до спирката на рейса видях магазин с голяма табела "лагери"
Я кажи къде точно!Аз утре ще минавам от там, защото имам малко работа и нищо не ми пречи да погледна!
Charger92BG написа:bobeca написа:dibo92 написа:Днес минах покрай пазара на красно село и близо до спирката на рейса видях магазин с голяма табела "лагери"
Я кажи къде точно!Аз утре ще минавам от там, защото имам малко работа и нищо не ми пречи да погледна!
Значи, бобец, тоя магазин се намира с-у "Фантастико", до сладкарница "Неделя".Hа бул. Гоце Делчев се намира.Има и магазин за GSM-и и риболовски материали също.Ето ти го в Bgmaps.Ето ти и една снимка, с лошо качество е, но може да ти служи за ориентир.![]()
P.S. ако мислите, че инфото е достатъчно полезно, можете да го сложите в "Специализирани услуги"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 28 госта