Isidor написа:Може би тъпа анкета...
Redhat написа:Хм, и на мен не ми беше хрумвало, ама тази есен врътках с банда англичани по Врачанския Балкан и останах изумен от това, че цялото им управление е на обратно. Не само лостчетата, но и командите. Шантава работа. Аз ако ги разменя ще се утепам много бързо
bobiracing059 написа:а някой може да кажа защо някои световни карачи като Сам Хил и Пити си разменят спирачките като лявата е задна а дясната предна
Това е леко не възможно, освен ако нямат специални командиRedhat написа: Не само лостчетата, но и командите.
RAM-FR написа:Това е леко не възможно, освен ако нямат специални командиRedhat написа: Не само лостчетата, но и командите.
bobiracing059 написа:а някой може да кажа защо някои световни карачи като Сам Хил и Пити си разменят спирачките като лявата е задна а дясната предна
kagami написа:И на мен ми е лявото.
На японското и на английското ми колело обаче трябваше да ги разменям, защото и при двете бяха наобратно. Това било по аналогия с моторите, така съм чувала.
bo4co написа:а които няма предна спирачка
SpoileR написа:Redhat написа:Хм, и на мен не ми беше хрумвало, ама тази есен врътках с банда англичани по Врачанския Балкан и останах изумен от това, че цялото им управление е на обратно. Не само лостчетата, но и командите. Шантава работа. Аз ако ги разменя ще се утепам много бързо
На тях сигурно и кранчетата на мивката са им наобратно...
(nn. и са със лява мишка на PC-to...)
Gunai написа:ляво
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта