RAM-FR написа:Здравилеее... не мое така да сравняваш позьори
ddevil написа:В отговор "Те не са позИори и аз съм тъп" под "аз съм тъп" имаш в предвид автора на анкетата, нали?![]()
Black cat написа:ddevil написа:В отговор "Те не са позИори и аз съм тъп" под "аз съм тъп" имаш в предвид автора на анкетата, нали?![]()
![]()
![]()
THEZOGGO написа:Black cat написа:ddevil написа:В отговор "Те не са позИори и аз съм тъп" под "аз съм тъп" имаш в предвид автора на анкетата, нали?![]()
![]()
![]()
Highlander написа:Кой е по-голям позиор?
Денис или Мариян?
И от къде идва позата и кой от вас се мисли за позиор?
CrZ написа:Откритата поза не е поза .... за домашно да помислите над тези слова ....
VOVA написа:ДЕБЕЛ млакниCYBER написа:Бахти тъпата тема,то по тая логика аз съм най-големия позьор.
VOVA написа:ДЕБЕЛ млакниCYBER написа:Бахти тъпата тема,то по тая логика аз съм най-големия позьор.
CYBER написа:Абе Вова,откога кьоравите хранят на 'дебел'
spinsession написа:Не знам кой е автора на темата,ама той за Росен не е ли чувал????
CYBER написа:Абе Вова,откога кьоравите хранят на 'дебел'
Besen na Kolelo написа:За тия дето ни знаят я съм Мариянчо(пояснявам,че някой по - горе съ беше възмутил майна)... и мога да ви кажа,че от тая тема нЕма смисъл... + елате на НДК да видите кога карам аз,когато ме гледат МОМИЧЕТА и само момичета,демек аз карам само при апарат и женки,по - голяма поза от т'ва здраве му кажи ! Само те тава мога да кажа я в своя защитъ.
ПП Ни мое да ни сръвнявате при положение,че не сте позьор и бтв CrZ си го казал,послучайте го т'ва момче,има хлебец в него
ПП2 анкетата си го казва,аз не съм позьорсамо ако някой ми каже пак,че съм !!!
ПП3 забравете увода,аз каарам заради самото каране,защото обичам да карам,а не да се фукам пред някви си момичета.... опа сори за паузата,ама обяснявах на едно момиче колко добър байкър съм![]()
![]()
Теодор4У написа:От тия "-", дето ги бутате, да не ви се качва самочувствието бе?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта