Харесва ли ви форумът след преструктурирането му?

Тук всеки може да пусне анкета по въпрос, свързан с колоезденето, който го интересува, или да отговори по вече зададена тема.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 800 / 600 / 10

Харесва ли ви форумът след преструктурирането му?

Да, повече от преди!
38
42%
Да, става.
18
20%
Все ми е тая.
16
18%
Не. Можеше да е по-добре.
8
9%
Не! Изобщо не ми харесват новите категории!
11
12%

Общо гласове : 91

Мнениеот ACID BURN » Съб Дек 01, 2007 2:40 pm

did написа:ACID BURN, нищо не си разбрал.

Не обръщай внимание на системата, не вярвай, че всеки с 2000 точки е експерт, не вярвай, че всеки с 1000 точки е глупав, ползвай си мозъка и пиши там, където те интересува.

@did:Аз не съм казал такова нещо.МислеХ, че този рейтинг е за това на кой как и колко да се довериш на мнението му.За мен Форума е начин за общуване.Аз не преценявам от написаното във форума кой колко знае, а преценявам когато карам с него и общувам на живо.Също това, че даден човек има нисък рейтинг не го прави тъп или с нещо по-слаб от другите.Това е моето мнение.

ACID BURN wrote:
някой незапознат с форума от къде да знае, че 2000 е експерт
Мммм, защо смяташ, че 2000 значи "Експерт"? Целта на рейтингите не е сравняване на потребителите по тяхната компетентност.
Специално за пазара имаше предложения за "пазарен" рейтинг, както и тема за оплаквания/похвали за копувачи/продавачи.
Quote:
Така една цифра 1790 кво означава?
Означава, че може да се пише навсякъде и да се гласува, никакви други официални привилегии не носи.

Под 2000 експерт имах предвид пример :) .И се пише купува ;)

Абе не ме интересува чак толкова как ще се пише поста и кой как ще ме възприеме.Щото съм карал с хора уж големи байкари ама..... само за такива се мислят. :) Айде аз става че имам да чертая един чертеж и той е доста голямичък. :)

Оффтопик:@bdz43r:Предусещам, че с тебе ще караме яко, като гледам тая ХЦ 2, предполагам караш ХЦ може като започне сезона да се включиш в едно епическо каране.Ако те интересува пиши ЛС. :)Това важи също и за предитор.Питай спектър аз съм му казал за какъв маршрут иде реч.
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Re: Харесва ли ви форумът след преструктурирането му?

Мнениеот THEZOGGO » Съб Дек 01, 2007 10:38 pm

Sky_Knight написа:Кратко и ясно. :agree:

:)
Да, повече от преди! :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот r1d3r » Нед Дек 02, 2007 8:20 pm

На мен също ми харесва повече от преди ! Важното е да няма ненужни теми .
Аватар
r1d3r

Рейтинг: 983

Предишна

Назад към Анкети