Admin написа:Climber е подсилен при челото и седалковата тръба, вижда се на снимките в статията. На една от тях се вижда в зелено и част от старата рамка, т.е. новата е наставена върху старата и се вижда как новата е с по-къса задница.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
M1010X написа:@admin - че то и старият climber имаше подсилка при челото. Това, че му е къса задницата обаче е сериозно предимство
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
M1010X написа:Има един бутон в Гугъл - "Кеширана" - и служи точно за това - да видиш страница, която се е променила/изчезнала от момента, в който Гугъл я е индексирал. Ето я и нея: Цъкни ма нежну
....и диск – 18лв. (без значение от размера)..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 169 госта