Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:що се правиш на тъп?
Alpina написа:От утре видя ли Teodor40 на улицата, ще карам на принципа "Днес никой не съм блъснал"
Ама да вметна, че удар с огледалото през ръчичките не го имам за блъскане, а "леко закачане"
Teodor40 написа:did написа:що се правиш на тъп?
Е кажи не е ли смешно?
някой ще си помислят, че е сериозно хахахах смехххх
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Teodor40 написа:Всеки сам си преценява колко бързо и колко близо може да мине до пешаходците, без да ги удари, а само да ги стресира
did написа:Teodor40 написа:Всеки сам си преценява колко бързо и колко близо може да мине до пешаходците, без да ги удари, а само да ги стресира
.
tralala написа:Жалко, че в анкетата го няма моят отговор, а той е ''никой не съм блъскал''.
//пс// нито имам намерение да блъскам, стресирам и т.н.
did написа:кому е нужна тая тема?
Droze написа:Какво е това "почети"?
ddevil написа:@Teodor40 и всички wanna-be-jerks - Еми ... квото и да кажете не можете да ме убедите, че не намирате нищо лошо в това да стресирате хората с евентуално голям шанс и да ги блъснете. Ако наистина мислите, че няма нищо лошо в това и не виждате всичките рискове - ами искрено ви пожелавам да ви блъсне кола или нещо подобно от шофьор с подобни виждания за Живота, Вселената и всичко останало. Сигурно ще му влезете в положението - той навярно тренира за рали Стари Столици.
Вземете се осъзнавайте докато има време, че с тая философия - "Аз съм пич, другите са зле, пичките ми се лепят!" единственото място, до където ще стигнете е на ~2м под земята или, в най-добрият случай, в стаичка 2м/2м с мутра, която ви хвърля въздушни целувки.
Presize написа:Aбе не е като да ги блъскам ,само леко ги шибвам с кормилото през корема и продължавам докато се свиват
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта