@Alien

caspar написа: ... Даже мисля да си сглобя колело за ХС и да питам за някоя пътека, ....
Ozzie написа:След като употребяваш думичката "опита", това означава ли, че не е успял?
airborneone написа:+ Факта че можеш да караш много добре на хлъзгаво не означава че пешеходците могат. ДА не говориме че имаше и възрастни и малки деца.
Това се отнася и за другите двама дето бяхте групичка.
PtD написа:Ozzie написа:След като употребяваш думичката "опита", това означава ли, че не е успял?
Почти успя... с малко по-малко мисъл другият път ще успее :)
Teodor40 написа:airborneone написа:+ Факта че можеш да караш много добре на хлъзгаво не означава че пешеходците могат. ДА не говориме че имаше и възрастни и малки деца.
Днес никой не сме блъснали
airborneone написа:Teodor40 написа:airborneone написа:+ Факта че можеш да караш много добре на хлъзгаво не означава че пешеходците могат. ДА не говориме че имаше и възрастни и малки деца.
Трябва да осакатите някое малко дете или да убиете бабка за да се замислите ли или и тогава няма да се промени нищо?
Ти говореше преди време за толерантност, каква стана с идеята, на хлъзгаво няма проблем да ги газиме пешаците така ли?
Или най-добре да прегазите някое малко дете и да ни забранят на всички да караме , май така е най-добре?
screamBoy написа:а поне може ли да говори ?
в смисъл чинията върна ли го или издуха супата ??
и един 'последен' въпрос дето е малко за темата 'странните въпроси' - а той с кори ли беше ??
SpoileR написа:ООООО екстра екстра! Т'ва има някъква вероятност за ПОД....
@Alien
did написа:@Alien: ти си... не знам какво си. но те уважаам, да знайш! щот си разумно луд, не рискуваш никога здравето на другите, само твоето си, а за теб резервни части в летящата чиния има бол. Ай дано все такъв късметлия да си!
Alien написа:POD -то беше на едно друго място, което... ЗА МАЛКО да стане, маааамка му. Колко ме е яд, просто идея си нямате... там не POD щеше да стане, ами направо POY. Ама... пуст късмет, че мястото просто НЕ може да се мине.
airborneone написа:Teodor40 написа:airborneone написа:+ Факта че можеш да караш много добре на хлъзгаво не означава че пешеходците могат. ДА не говориме че имаше и възрастни и малки деца.
Трябва да осакатите някое малко дете или да убиете бабка за да се замислите ли или и тогава няма да се промени нищо?
Ти говореше преди време за толерантност, каква стана с идеята, на хлъзгаво няма проблем да ги газиме пешаците така ли?
Или най-добре да прегазите някое малко дете и да ни забранят на всички да караме , май така е най-добре?
Teodor40 написа:airborneone написа:Teodor40 написа:airborneone написа:+ Факта че можеш да караш много добре на хлъзгаво не означава че пешеходците могат. ДА не говориме че имаше и възрастни и малки деца.
Бате, ти си супер черногледСпоко! Не знам как изглежда, но до хората обикновенно всичко е под контрол
А при малките деца специално карам по-внимателно от всякога
![]()
От както размазах едно цяло семейство-майка, баща, 3 деца, баба и куче, вече си знам мярката
spinsession написа:@шофера: а аз да вметна че напоследък храната по затворите е малко по-добра от преди! и че не е теодорчо този който ще я пробва
SpoileR написа:Alien написа:POD -то беше на едно друго място, което... ЗА МАЛКО да стане, маааамка му. Колко ме е яд, просто идея си нямате... там не POD щеше да стане, ами направо POY. Ама... пуст късмет, че мястото просто НЕ може да се мине.
След няколко месеца(живот и здраве) шСа консултирам с тебе, за подробности.![]()
![]()
Impossible is nothing. Ит кен БИДОН!
Alien написа:Бла бла бла бла не може, не става, абе ако изтъпея още малко може и да стана.. бла бла
Alpina написа:Ти не се безпокой за мен, аз имам помисли само към него, а като мина с 70 на 2 см от него - никой не може да ми каже нищо, а да го направя - не е особено трудно![]()
Crimson написа:Абсолютно смятам да присъствам следващият пътИзвънземното пак ни закопа
![]()
PtD написа:Момчета, не се карайте, ясно е, че винаги има по-силен и по-голям. Даже и от шампионите. Затова нека се уважаваме взаимно, а също и да пазим пешеходците, защото не се знае зад кой ъгъл ви чака последната ви среща с тухла четворка.
:agree:
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 28 госта